Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc

Cei mai mediatizați în ultima săptămână

Pe principiul “launch early and often, then iterate” am început să creez o pagină pentru un fel de revistă a presei.

Pentru moment este topul celor mai mediatizați politicieni din ultimele 7 zile, în acest moment dominată clar de povestea cu Dan Nica în care par să fie implicați Dan Nica, Băsescu, Emil Boc, Mircea Geoană și parțial un tip pe nume Vasile Blaga.

Mă gândesc că astfel de top-uri ar putea oferi insight-uri destul de interesante, eu de exemplu nu înțeleg foarte bine ce treabă are Geoană cu povestea asta.

În viitorul imediat o să încerc să adaug chestii care mi se par mie utile, dar vă rog să lăsați sugestii în comentarii despre ce ați vrea să vedeți:

  • Evoluție față de săptămâna anterioară, ca să vedem cine apare și cine dispare de la știri.
  • Monitorizarea diverselor publicații și comparația cu un flux de știri. Oare cu cine ține fiecare ziar? :-)
  • Un filtru prin care să pot vedea toate știrile în care doi politicieni apar împreună. Iliescu și Băsescu, Geoană și Adrian Năstase, Baba și Mitraliera. Unele din combinațiile astea pot oferi informații interesante.

În plus, am început să parsez și site-ul guvernului și am marcat oamenii care ocupă posturi din minister, cu link la pagina fiecăruia de pe site-ul guvernului. Pentru mine, necunoscător, informațiile astea sunt utile. :-)

3 Responses to “Cei mai mediatizați în ultima săptămână”

  1. Victor says:

    Poate ar fi cazul sa introduci in harta politicii si lideri la nivel local ( primari , sefi de consiliu judetean ) . Am remarcat ca nume ca Marian Vanghelie , Radu Stefan Mazare lipsesc din topul stirlor desi au functii importante in politica ..

  2. Vivi says:

    Observație foarte bună. Probabil ar trebui să parses alegerile locale și să introduc și primarii și consilierii locali în sistem.

  3. Vivi says:

    Am mai imbunatatit un pic pagina de Revista Presei, cu o lista completa a tuturor politicienilor care sunt mentionati in ultimele 7 zile, si cu trend-ul fata de saptamana trecuta (ca sa vedem cine e HOT saptamana asta si cine nu).

Leave a Reply





hartapoliticii.ro © 2004-2009
Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații.
Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.