Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc

Weekendul ăsta am lucrat la fundații

… la fundațiile hărții politicii adică. :-)

Deși nu s-a schimbat nimic vizibil, acum harta politicii este ceva mai aproape de o infrastructură coerentă și unificată.

Este primul pas către viziunea spre care am hotărât că trebuie să se îndrepte Harta, un loc unde pentru fiecare persoană activă în viața politică să poți afla întreg contextul despre omul respectiv: când a fost sau nu în parlament, unde a candidat și cu ce rezultate, ce funcții a deținut și când, care sunt alte pagini de referință pentru acea persoană, pe ce liste a apărut.

Nu este deloc simplu și asta este exciting, prima problemă de rezolvat este legată de ambiguitatea numelor și nu este trivial pentru că sunt multe foarte asemănătoare și uneori există persoane cu același nume.

Dacă însă reușesc să identific unic fiecare persoană și să diferențiez între cei asemănători, conexiunile care se pot face încep să devină foarte interesante, mai ales pe termen mediu. :-)

One Response to “Weekendul ăsta am lucrat la fundații”

  1. vlllad says:

    Felicit initiativa ta. Nu te lasa batut si du-o la capat!
    Chiar era nevoie de asa ceva.
    Societatea civila aia oficiala se pare ca e preocupata de alte chestii.

Leave a Reply





hartapoliticii.ro © 2004-2009
Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații.
Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.