Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc

Autentificare / înregistrare

Zilele astea, pe lângă tot felul de modificări de infrastructură pe care le fac (am început să folosesc git și să automatizez actualizarea site-ului cu lftp), am integrat autentificarea oferită de wordpress și în restul site-ului.

Asta înseamnă că, dacă vă creați cont pe hartapoliticii, în acest moment vei fi recunoscut ca fiind autentificat în întreg site-ul, deși singurul beneficiu este că puteți comenta autentificat pe blog. :-)

Păi și atunci de ce am făcut asta? Well, este un pas necesar pentru alte două facilități pe care vreau să le adaug zilele astea:

  • Anotarea legilor cu “pro taxe”, “anti Adrian Năstase” pentru a determina convingerile parlamentarilor. Pentru început aceste anotări vor fi private (de unde și nevoia de autentificare).
  • Personalizarea site-ului. Dacă pe mine mă interesează un anume parlamentar, ar trebui să îl pot ‘salva’ undeva și apoi să îi văd undeva doar pe cei salvați.

Well, cam atât. Sărbători fericite tuturor! :-)

2 Responses to “Autentificare / înregistrare”

  1. Alex Morega says:

    Cred că te-am mai întrebat o dată, dar… e publică sursa pe undeva? De exemplu GitHub, wink wink? :)

  2. Vivi says:

    Pentru moment nu, și probabil nici în viitorul apropiat. :-)

Leave a Reply





hartapoliticii.ro © 2004-2009
Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații.
Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.