Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc

Despre europarlamentari

(Acest post este un duplicat al mesajului de aici. L-am duplicat pe Harta Politicii pentru a avea toate mesajele pe această temă într-un loc unitar)

Am adaugat la harta politicii și Euro Parlamentarii dintre Ianuarie și Decembrie 2007. Din câte înțeleg, acești parlamentari au fost un fel de euro-parlamentari temporari până s-au făcut alegeri (Eduard, mulțumesc de ajutor).

Well, cifrele lor de prezență din parlamentul româniei s-au îmbunătățit… oarecum. :-)

Curios să văd cam cine ne-a reprezentat timp de un an în fața Europei, am făcut un grafic cu distribuția prezenței lor în parlamentul României atunci când nu au fost euro-parlamentari (în anul de când s-au întors, sau înainte să plece).

Ce am aflat? Că senatorii care au fost euro-parlamentari au prezență medie pentru Senatul României (media ptr Senat este de 44%), dar deputații sunt din coada Camerei Deputaților, majoritatea având o prezență sub 50 și chiar 40% (și media de prezență în Camera Deputaților este 66%).

Ar fi interesant de văzut care a fost prezența lor în Parlamentul European. Pariază cineva că nici acolo n-or fi fost studenți model? :-)

Leave a Reply

hartapoliticii.ro © 2004-2009
Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații.
Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.