Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Nicusor Ciumacenco, candidat D Galati alegeri 2016
Nicusor Ciumacenco
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Galati pentru Cam. Deputaților
 • poziția 2 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL (PNL).
 • Integritate
  * Nicușor Ciumacenco a intrat de două ori pană acum in vizorul Agenției Naționale pentru Integritate. În 2012 a fost acuzat de incompatibilitate din cauza unui contract de furnizare utilaje, in valoare de 11.500 Ron, derulat cu consiliul local in 2007-2008. A doua acuzație ANI - care acum a ajuns la Înalta Curte de Casație și Justiție - se referă la conflictul de interese. Ca viceprimar al Galațiului a votat două hotărari prin care Consiliul Local Galați dona bani unei fundații al cărei președinte era Nicușor Ciumacenco. ([http://www.viata-libera.ro/politica-administratie/tag/nicusor%20ciumacenco](http://www.viata-libera.ro/politica-administratie/tag/nicusor%20ciumacenco))
  Controverse
  * În campania pentru alegerile locale din iunie 2016, Nicușor Ciumacenco ar fi copiat pasaje intregi din programul electoral al lui Nicușor Dan (pe atunci candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul la primăria capitalei). ([http://www.romanialibera.ro/politica/partide/programul-lui-nicusor-dan--plagiat-%E2%80%9Ecopy-paste--de-candidatul-pnl-galati-413962](http://www.romanialibera.ro/politica/partide/programul-lui-nicusor-dan--plagiat-%E2%80%9Ecopy-paste--de-candidatul-pnl-galati-413962)) * Cu toate că in 2012 a petrecut doar cateva luni ca politician neafiliat unui partid (intre demisia sa din PSD și inscrierea in USL), Nicușor Ciumacenco declara in martie 2012, inainte de a candida ca independent pentru fotoliul de primar al municipiului Galați, că politicienii și-au dovedit neputința de a guverna orașul ([https://ciumacenco.wordpress.com/2012/03/29/candidez-la-primarie/ ](https://ciumacenco.wordpress.com/2012/03/29/candidez-la-primarie/ )) : > Candidez la primărie. O fac din postura de simplu gălățean, ca independent. Cred că politicul și-a dovedit limitele, in ultimii 22 de ani. Este momentul ca gălățenii să-și ia inapoi orașul, din ghearele politicienilor. De ce candidez? Pentru că iubesc Galațiul. Și cred că pot să-i redau frumusețea și demnitatea. Și pentru că vreau ca băiatul meu, de 14 ani, să crească intr-un oraș de care să fie mandru. „Pe mine partidul mai mult mă incurcă" spunea, in urmă cu aproape un secol, Nicolae Iorga. Și mare dreptate avea: in 22 de ani de libertate, politicienii ne-au dovedit ce pot. E timpul ca Galațiul să redevină al gălățenilor și nu al politicienilor.
  Istoric Politic
  * **Partidul Națtional Liberal (PNL)** * Co-președinte al organizației municipale PNL Galați (post-fuziune PDL-PNL) * **Partidul Democrat Liberal (PDL)** * Președinte al organizației municipale PDL Galați - 2013 - prezent * Candidat PDL Galați la Senat - octombrie 2012 * Membru PDL - din septembrie 2012 * **Candidat independent **la primăria Galați - iunie 2012 * **Partidul Social Democrat (PSD)** * Membru PSD Galați - 2008 - 2011 * **Partidul Național Țărănist Creștin Democrat (PNȚCD)** * Membru PNȚCD

  Nici un comentariu pentru “Nicusor Ciumacenco”

  Lasa un comentariu  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.