Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Viorica Cherecheș, candidat D Maramures alegeri 2016
Viorica Cherecheș
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Maramures pentru Cam. Deputaților
 • poziția 1 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL (PNL).
 • Controverse
  * Viorica Cherecheș este mama lui Cătălin Cherecheș (CC), primarul din Baia Mare care a fost ales in iunie 2016 in ciuda faptului că era cercetat in stare de arest pentru infracțiunea de luare de mită in formă continuată. CC a fost suspendat imediat după alegerea sa ca primar și este in prezent in arest la domiciliu. În Baia Mare au fost postate afișe cu cei doi, sigla PNL și textul "Îmi susțin mama". [http://stirileprotv.ro/stiri/politic/primarul-suspendat-din-baia-mare-aflat-in-arest-la-domiciliu-face-campanie-electorala-pentru-mama-sa-imi-sustin-mama.html](http://stirileprotv.ro/stiri/politic/primarul-suspendat-din-baia-mare-aflat-in-arest-la-domiciliu-face-campanie-electorala-pentru-mama-sa-imi-sustin-mama.html) * Familia Cherecheș este descrisă de presă ca o familie de "baroni locali" cu averi dobandite in moduri ilicite și cu o evoluție politică oportunistă. [http://adevarul.ro/locale/baia-mare/baronide-maramures-fost-ajuns-chereches-nemes-hoban-simplicetateni-oameni-controleze-judetul-1_544e98240d133766a84a71f9/index.html](http://adevarul.ro/locale/baia-mare/baronide-maramures-fost-ajuns-chereches-nemes-hoban-simplicetateni-oameni-controleze-judetul-1_544e98240d133766a84a71f9/index.html) * În 2008 Cătălin Cherecheș, primarul PNL cercetat in stare de arest pentru luare de mită, a afirmat in declarația de avere că mama lui i-a imprumutat 1,5 milioane de euro, fapt confirmat de Viorica Cherecheș. Conform [Digi24](http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/alegeri-parlamentare-2016/viorica-chereches-medicul-care-i-a-donat-fiului-15-mil-euro-592482), d-na Cherecheș este proprietară de terenuri și firme care au beneficiat de contracte cu municipalitatea băimăreană. > Doamna Cherecheș este proprietar al unor terenuri și al unor proiecte imobiliare care au fost in atenția presei locale, ca și a procurorilor. Este și partener al unor firme cu sigla VDC, probabil după inițialele prenumelui său, al soțului și al fiului. În anul 2007, pe cand Cătălin Cherecheș era consilier local PSD la Baia Mare, presa locală a scris despre aprobarea de către Consiliul local a unui proiect imobiliar rezidențial, ai cărui beneficiari erau Viorica Cherecheș și SC VDC Holding SRL, unde Cătălin Cherecheș avea 90% din acțiuni.
  Istoric Politic
  * **Partidul Național Liberal (PNL)**, 2016

  Nici un comentariu pentru “Viorica Cherecheș”

  Lasa un comentariu

  Date de contact
  Flux RSS   Declarații
  21 Dec
  2016
  : (Cu mâna pe Constituţie şi Biblie rosteşte jurământul scris.) Eu, Cherecheş Viorica, deputat ales în Circumscripţia electorală nr. 26 Maramureş, Jur credinţă patriei mele România... 
  Alte legături


  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.