Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Laurențiu-dan Leoreanu, candidat D Neamt alegeri 2016
Laurențiu-dan Leoreanu
 > Sumar
Știri recente
1 May
2pm
19 Apr
1pm
21 Dec
10am
  ziarul financiar
... plus alți 352
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Neamt pentru Cam. Deputaților
 • poziția 2 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL (PNL).
 • Integritate
  * Conform informațiilor publicate in 2013 de Monitorul de Neamț, firma fiului său, in varstă de 21 de ani la acel moment, a caștigat milioane de euro din banii publici sau europeni accesați de primărie. Bănuială rezonabilă, avand in vedere varsta fiului și faptul că acesta era student la acea vreme este că primarul acorda contracte firmei al cărei proprietar era de facto. ([Sursă](http://mont.ro/forum/viewtopic.php?t=6365&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=))
  Istoric Politic
  * **Partidul Național Liberal** (PNL), 2015-prezent * **Independent **- a susținut PMP și pe Elena Udrea, nu s-a inscris in PMP pentru că și-ar fi pierdut mandatul de primar, 2014-2015 * **Partidul Democrat Liberal** (PDL), 2008-2014 * **Partidul Liberal Democrat** (PLD) * **Partidul Social Democrat** (PSD)

  Nici un comentariu pentru “Laurențiu-dan Leoreanu”

  Lasa un comentariu

  Date de contact
  Flux RSS   Declarații
  06 Feb
  2017
  : Mulţumesc, domnule preşedinte. Laurenţiu-Dan Leoreanu, deputat, Partidul Naţional Liberal, Circumscripţia nr. 29, Neamţ. Propun alocarea a 100 000 de mii de lei din suma prevăzută la A... 
  21 Dec
  2016
  : (Cu mâna pe Constituţie şi Biblie rosteşte jurământul scris.) Eu, Leoreanu Laurenţiu-Dan, deputat ales în Circumscripţia electorală nr. 29 Neamţ, Jur credinţă patriei mele Români... 
  Alte legături


  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.