Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Victor Boștinaru
Victor Boștinaru
 > Sumar
Alegeri europarlamentare, 7 Iunie 2009
Candidează pe lista PSD+PC pe poziția 7. Vezi declarația de avere și interese .
Candidatul anterior / următor. Mai multe despre alegeri aici.
Studiul Qvorum despre europarlamentari
Pe baza acestor observaţii şi a informaţiilor disponibile din surse publice, putem concluziona că domnul eurodeputat Victor Boştinaru a avut o contribuție bună la stimularea democraţiei participative.
(
citește întreg textul despre Victor Boștinaru... )
Acesta este concluzia Raportului Qvorum asupra activitatii individuale a europarlamentarilor (2008-2009). Mai multe detalii despre acest studiu pe site-ul Qvorum.

Un comentariu pentru “Boștinaru Victor”

  1. Mariana says:

    acord. Relevanta stenogramelor e apporae nula, sunt bune de speriat fraierici, naivi si alte categorii asemanatoare de votanti. Ele au fost date doar pentru imagine, sa se arate boborului cine-i Vantu! Ete, fleosc. Cine nu stia ca asa se gandeste si se actioneaza in lumea marelui capital e un fraieri bun de tras de haturile manipularii. Sa fuga sa voteze cu ala pe care o sa-l recomande Basescu, sa fie ca la Rusi. Si Sa puna un presedinte de paie si Basescu prim-ministru sa faca tot ce-a facut si pana acum.

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
10 Nov
2004
(secretar de stat, Ministerul Afacerilor Externe): Domnule preşedinte al Senatului, Domnule preşedinte al Camerei, Distinşi parlamentari, În ceea ce priveşte ultimul amendament prezentat de d... 
12 Sep
2000
Cred că putem propune maximum 2 minute de fiecare articol, dacă sunt probleme, şi 10 minute cu totul.  
28 Dec
1999
(din sală): Sunt în şedinţă de Guvern, domnule Mitrea.  
15 Nov
1999
Mulţumesc, domnule preşedinte de şedinţă. Domnule ministru, Distinşi colegi, Trebuie să remarc, din start, că sunt oarecum şocat de lipsa oricărei urme de îndoială care a răzbătu... 
15 Nov
1999
Am privilegiul să reprezint un partid care nu a fost niciodată perceput ca naţionalist, ci, dimpotrivă, ca o voce autentic europeană. (Proteste, vociferări.)  
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.