Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Alexandru Lautaru
Alexandru Lautaru
 > Sumar
Listele România Curată 2012
"
Averea candidatilor
In declaratia de avere a mentionat un apartament in Petrosani, un autoturism Audi A4, bijuterii de 25.000 lei, dar si un imprumut de 50.000 lei acordat unei persoane fizice. La capitolul venituri a stipulat un salariu de 42.000 lei primit de la Inspectoratul Scolar Judetean Hunedoara, iar sotia, profesor la o scoala generala, a primit un salariu de 38.444 lei. In plus, a mai castigat 6.000 lei dintr-un proiect POSDRU, in care detine calitatea de expert.
Afaceri si contractele cu statul
In declaratia de interese depusa in octombrie 2012, Alexandru Lăutaru a trecut suma de 38.000 lei castigata ca manager intr-un proiect derulat de Ministerul Educatiei, incheiat in ianuarie 2011.
De asemenea, sotia sa a primit suma de 25.200 lei, pentru calitatea de coordinator CEZAR Valea Jiului (Centrul Educaţional de Zi pentru Activităţi Remediale), unde s-a ocupat de selectie de dosare, proiect derulat de Inspectoratul Scolar Judetean Alba.
"

Nici un comentariu pentru “Alexandru Lautaru”

Lasa un comentariu



Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.