Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Csongor Csáki, candidat S Satu Mare alegeri 2016
Csongor Csáki
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
  • Satu pentru Senat
  • poziția 1 pe lista de partid
  • din partea PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ (PMP).
  • Controverse
    Aprilie 2016 - Liderul consilierilor locali ai UDMR, Magyar Lorand, susținea că in spatele candidaturii lui Csaki Csongor la Primăria Satu Mare din partea Mișcării Populare se afla fostul primar, Dorel Coica, pe care l-a și susținut in 2012. "Ultima zi de inscriere pentru alegerile locale din 2016 a adus la Satu Mare a opta candidatură la Primăria municipiului reședință de județ. Csaki Csongor s-a inscris din partea PMP in cursa pentru Primăria Satu Mare. Este bine că un elev al primarului Dorel Coica de la Școala Postliceeală Sanitară va candida pentru fotoliul de primar. În spatele acestui demers se ascunde o manevră a incă primarului Dorel Coica. Acesta, prin amenințare și șantaj a incercat să convingă mai mulți candidați să se retragă"
    Istoric Politic
    * **Partidul Mișcarea Populară** (PMP) * Președinte al Organizației Municipale Satu Mare (s-a retras din funcție in 2016, declarand: "nu sunt de acord cu maniera in care domnul Opriș conduce partidul. Domnia sa nu este de acord să vină noi membrii in PMP, care au activat in vechiul PDL. Eu nu pot să fiu de acord cu acest lucru"

    Nici un comentariu pentru “Csongor Csáki”

    Lasa un comentariu



    Harta politicii
    a apărut în

    hartapoliticii.ro © 2008-2012

    Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.