Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc

Cine îi scrie discursuri lui Geoană?

Acum înțeleg de ce Geoană nu are bani să plătească pentru o prezență serioasă pe web, cu banii ăia probabil angajează super meseriași să îi scrie discursuri și articole pentru presă.

Este singura concluzie pe care o trag după ce am citit editorialul din New York Times, atribuit lui Mircea Geoană, pe tema legăturilor dintre America și Europa De Este.

Un editorial mult prea rațional, coerent, într-un engleză impecabilă și plin de cuvinte mari precum fulcrum pe care nici americanii nu le știu, ca să fie scris de Geoană al nostru. :-)

4 Responses to “Cine îi scrie discursuri lui Geoană?”

  1. Miki says:

    Probabil ca nu l-ati intalnit niciodata personal pe “Geoana al nostru”. Recomand interviul la emisiunea “The Charlie Rose Show” ca sa va lamuriti cum sta Geoana cu limba engleza. Poate asa o sa realizati ca editorialul din NYT a fost probabil scris chiar de el. In Romania insa eticheta de ‘prostanac” se pune intotdeauna celui care nu fura.

  2. Vivi says:

    @Miki: ai și un link la interviul ăsta?

  3. Vivi says:

    Cool, engleza lui e surprinzător de bună.
    Mersi de link, e interesant.

Leave a Reply





hartapoliticii.ro © 2004-2009
Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații.
Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.