Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc

Cine caută găsește

În sfârșit am adăugat căutare.

Voiam să o fac demult, mai ales că eram frustrat de sistemele de căutare de pe celelalte site-uri de alegeri (vezi alegeri.tv, thinkopolis) care sunt greu de folosit și nici nu funcționează corect.

Dacă vreți să căutați vreun politician, folosiți căsuța de căutare din dreapta sus a site-ului. Introduceți acolo nume sau prenume sau amândouă și ar trebui să funcționeze. Sistemul prinde și diferențele dintre “Ioan” și “Ion”, de exemplu o căutare după “Ioan Iliescu” găsește corect pe Ion Iliescu.

Mai trebuie să lucrez un pic la prezentarea rezultatelor ca să fie mai ușor să vezi dacă ai găsit într-adevăr pe cine trebuie, dar trebuia să încep de undeva. Orice comentarii și feedback sunt binevenite.

P.S. Știați că există trei Becali, toți trei la PNG-CD? :-)

2 Responses to “Cine caută găsește”

  1. Liviu says:

    Salut,

    Am o idee: pentru cei care au fost europarlamentari, ai putea pune link catre pagina lor cu activitatea din PE. Desigur, poti extrage info suplimentare daca ai timp si gasesti o modalitatea interesanta de reprezentare ;)

    Uite lista cu europarlamentarii romani pentru 2007-2009:
    http://www.europarl.europa.eu/members/public/geoSearch/search.do?country=RO&language=EN
    Click-ul pe numele unuia duce catre o pagina draguta cu CV, date despre si… activitatea lui.

    Mai am o idee: de la pagina fiecaruia, rubrica “Parliamentary activities” are 4 chestii: Questions, Motions for resolutions, Speeches in plenary, Written declarations => ai putea face statistici pe astea: cate din fiecare etc.

    Anyway, succes!

  2. Vivi says:

    Voi încerca să import declarațiile de avere, le-au declarat recent pe site-ul BEC.

    Nu știu dacă am timp pentru activitatea de europarlamentari, voi vedea, nu sunt foarte mulți care re-candidează ca europarlamentari.

Leave a Reply





hartapoliticii.ro © 2004-2009
Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații.
Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.