Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc

De ce acest site

Harta politicii a devenit un mic hobby pentru mine zilele astea. Îmi place să sap după date, îmi place să scot statistici pe care nu le-a mai făcut nimeni și mi se pare un exercițiu distractiv și fascinant.

Cum cred că sunt și alți oameni interesați de numerele astea și nu vreau să îmi transform blogul personal într-un blog politic, a venit timpul să fac un blog numai pentru știri și analize legate de analizele astea politice.

În principiu aici voi anunța de fiecare dată când schimb ceva sau fac ceva nou. Probabil pentru început voi anunța aici când actualizez noile cifre de prezență pentru mandatul 2008-2012, sunt foarte curios dacă cifrele de prezență ai celor realeși vor rămâne la fel. :-)

Dacă vă interesează, abonați-vă. E posibil să mai scriu și la mine pe blog despre politică din când în când, dar probabil de cele mai multe ori voi scrie direct aici.

Leave a Reply





hartapoliticii.ro © 2004-2009
Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații.
Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.