Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Marius Stan, candidat S Galati alegeri 2016
Marius Stan
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Galati pentru Senat
 • poziția 1 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ (PMP).
 • Integritate
  În aprilie 2016, Agenția Națională de Integritate a constatat faptul că primarul municipiului Galați, Marius Stan, s-a aflat in stare de incompatibilitate in perioada 22 iunie 2012 - 14 ianuarie 2015, intrucat a deținut simultan și funcția de administrator al SC Moldova Expedition SRL. - [hotnews.ro](http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20920835-ani-acuza-primarul- galatiului-marius-stan-incompatibilitate.htm)
  Controverse
  Marius Stan este considerat o dezamăgire după mandatul de 4 ani ca primar, in ciuda performanțelor deosebite obținute ca manager al clubului de fotbal Oțelul Galați, relatează o anchetă a [B1TV.](http://www.b1.ro/stiri/eveniment /dosar-de-politician-marius-stan-primarul-orasului-galati-blaturi-politice- precum-in-vremea-cand-se-ocupa-de-fotbal-video-140120.html) El este bănuit și de afaceri ilicite gestionate prin intermediul lui Aurel Vlaicu, city manager Galați și viitorul său ginere. Vlaicu a fost mana dreaptă a două personaje politice cu antecedente penale - Viorel Hrebenciuc și Sorin Oprescu. Conform unui articol din [presă locală](http://www.viata-libera.ro/prima- pagina/78948-fostul-primar-al-galatiului-marius-stan-executat-politic-foto), fostul primar al Municipiului Galați nu a primit după alegerile din iunie 2016 mandate in Consiliul Județean și local, deși iși caștigase acest drept prin voturile oferite de gălățeni. Această situație a fost posibilă, după ce in absența sa la ședința Consiliului Județean, aleși ai PSD, UNPR, ALDE și PMP s-au abținut in privința validării mandatului lui Marius Stan. Stan a contestat in instanță invalidările și a redobandit locul de consilier municipal.
  Istoric Politic
  * **Partidul Mișcarea Populară (PMP) - **din iulie** **2016 (după fuziunea cu UNPR) * prim-vicepreședinte PMP județul Galați * **Uniunea Națională pentru Progresul Romaniei (UNPR) - **2014 - iulie 2016 * Președinte interimar UNPR Județul Galați - din iunie 2016 * Președinte organizația municipală UNPR Galați * candidează pe listele UNPR pentru Consiliul Local și Consiliul Județean * **Partidul Național Liberal (PNL) - **pană in 2014 * a candidat fără succes la primăria Galați in 2008 * a caștigat primăria Galați in 2012 pe listele USL (PSD + PNL)

  Nici un comentariu pentru “Marius Stan”

  Lasa un comentariu  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.