Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Haralambie Vochitoiu, candidat D Hunedoara alegeri 2016
Haralambie Vochitoiu
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Hunedoara pentru Cam. Deputaților
 • poziția 1 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ (PMP).
 • Integritate
  * Din 2015, Haralambie Vochițoiu este cercetat penal de DNA sub aspectul săvarșirii infracțiunii de folosire ori prezentare de documente ori declarații false avand ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene și fals in inscrisuri sub semnătură privată. * În 2001, Haralambie Vochițoiu a primit amendă penală pentru complicitate la inșelăciune in legătură cu traficarea unor bilete de odihnă. * În 2002, Haralambie Vochițoiu a primit amendă penală pentru conducerea pe drumurile publice a unui automobil cu număr fals. * În 2003, Haralambie Vochițoiu a primit amendă penală pentru fals material in inscrisuri oficiale și uz de fals.
  Atac la adresa statului de drept
  * În iunie 2014, Haralambie Vochițoiu a inițiat un proiect de lege prin care propunea modificarea Codului de Procedură Penală astfel incat hotărarile instanțelor să devină executorii numai după redactarea lor. ([Sursă](http://www.hotnews.ro/stiri-esential-17558605-portita-fuga-deschisa-infractorilor-condamnati-definitiv-senatorul-unpr-haralambie-vochitoiu-propune-executarea-hotararilor-aiba-loc-numai-dupa-motivarea-lor.htm))
  Istoric Politic
  * **Partidul Mișcarea Populară **(PMP) * **Uniunea Națională pentru Progresul Romaniei** (UNPR) * **Partidul Poporului Dan Diaconescu** (PPDD) * **Partidul Social Democrat** (PSD) * **Partidul Socialist al Muncii** (PSM)