Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Cătălin-daniel Fenechiu, candidat S Bacau alegeri 2016
Cătălin-daniel Fenechiu
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Bacau pentru Senat
 • poziția 1 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL (PNL).
 • Atac la adresa statului de drept
  * Este inițiator al unui proiect de lege de modificare a legii avocaturii care oferea avocaților imunitate de facto pentru anumite fapte penale și ducea la nulitatea unor probe in dosare de corupție deja instrumentate de DNA. Conform proiectului de lege, procurorii nu au voie sa ridice inscrisuri, să pună sub sechestru sau să dispună confiscarea comunicărilor scrise intre client și avocat, și nici a "suporturilor de sunet, imagine și date", adică a calculatoarelor sau telefoanelor mobile aparținand avocaților. Una din modificările introduse face practic imposibilă și ineficientă interceptarea avocaților, deoarece aceștia trebuie anunțați de judecător de indată că impotriva lor s-a dispus măsura interceptării. Un alt amendament depus prevedea că avocații nu răspund dacă nu denunță fapte de corupție despre care află in exercitarea profesiei. ([Sursă](http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20973726-alerta-comisia-juridica-din-camera-deputatilor-discuta-proiect-modificare-legii-avocaturii-care-ofera-avocatilor-imunitate-dna-criticat-proiectul-lege-dupa-trecut-senat-motiv-duce-nulitatea-unor-probe.htm))
  Controverse
  * A fost avocat și un apropiat al patrpnului OTV și președintelui PPDD Dan Diaconescu, condamnat penal pentru două infracțiuni de șantaj. L-a reprezentat pe Dan Diaconescu in procesul de privatizare Oltchim, cand Dan Diaconescu a licitat pentru cumpărarea Oltchim, deși nu avea banii necesari.
  Istoric Politic
  * **Partidul Național Liberal** (PNL), 2016-prezent * **Partidul Național Democrat **(PND),** **2015-2016 * **Partidul Poporului Dan Diaconescu **(PPDD),** **2012-2015

  Nici un comentariu pentru “Cătălin-daniel Fenechiu”

  Lasa un comentariu  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.