Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Aurel Miclea
Aurel Miclea
 > Sumar

5 comentarii pentru “Aurel Miclea”

 1. alexandru nemoianu says:

  Acest ‘realist” ar fi facut mai bine sa isi puna numele.Ceeace spune este FALS.
  In mod constant,din 2012 am militat impotriva lui Aurel Miclea.Motivul principal l-a reprezentat incercarea lui Aurel Miclea de a instraina fraudulos 1/2 din hotarul comunei Bozovici.Incercarea lui de face “parc de vanatoare” pentru Ion Tiriac,in mijlocul Parcului National semenic.Incercarea lui Aurel Miclea de crea o “baronie”,la inceputul veacului al XXI-lea,in Tara Almajului,care a fost a oamenilor liberi intotdeauna,sub unguri,sub turci,sub comunist chiar.Nu are scuza.A vota cu Aurel Miclea ar fi imoral!
  Pentru consecventa pozitiei mele puteti viziona site-ul silviuvelcota.com si revista “Vestea de Mehadia”.
  Candidatura lui Aurel Miclea trebuie impiedecata prin toate mijloacele.

 2. REALISTUL_BOZOVICI says:

  Nu pot sa cred ca exista oameni care pentru a arunca cu noroi in contracandidati se folosesc de numele celui mai mare eseist si filozof ALEXANDRU NEMOIANU, unul dintre cei mai cititi si apreciati scriitori ai domnul Aurel Miclea. Marele scriitor nu ar putea sa gandeasca ca dvs., desi, s-a scris foarte mult si s-a lamurit cum au stat lucrurile cu inchiderea spitalului, cu regret constat ca, mai sunt personae care nu inteleg ca, Miclea nu putea sa isi taie singur creanga de sub picioare, in luna aprilie s-a inchis spitalul si in iunie au fost alegerile locale pe care acest om le-a pierdut. Lovitura data pe la spate domnului Miclea prin includerea peste noapte pe H.G. 345 si a spitalului din Bozovici, a fost singura arma de care au putut sa se agate cei care aveau mari interesese de-al indeparta de la carma primariei, lucru care le-a si reusit procedand prin ai mintinti pe minunatii localnici din Bozovici si zonele apropiate si invrajbindui impotriva celui care cu mana pe biblie va spun si-a dat sanatatea zbatandu-se pentru rezolvarea problemelor celor care i-au solicitau sprijinul. Dar, se spune ca Dumnezeu are grija de fiecare, ma intreb doar cum de cel care asa cum stiti si dvs. a contribuit cu adevarat (fiind deputat in Parlamentul Romaniei) neacordan nici un fel de sprijin oamenilor pe care ii reprezenta in parlament si care pe drept si cu disperare protestau in curtea spitalului solicitandu-i sprijinul, a avut tupeul sa fie prezent la deschiderea Centru Medical Multifuncțional, facandu-si campanie pentru un nou mandat de deputat.

 3. alexandru nemoianu says:

  Ar fi potrivit ca Dl.Aurel Miclea sa dea explicatii despre incercarea pe care a facut-o,ca primar al Bozoviciului de a instraina 1/2 din hotarul comunei.Aurel Miclea a cautat sa creeze “parc de vanatoare” pentru Ion Tiriac.Asta in conditiile in care acea suprafata era si este parte din parcul national Semenic.Increcarea facuta de Aurel Miclea,din incompetenta sau altceva,ridica mari semne de intrebare privind calificarea lui ca deputat.

 4. alexandru nemoianu says:

  Dl.Aurel Miclea,ca primar in Bozovici,a patronat inchiderea spitalului local.Inca mai grav el este cel care a cautat sa instraineze aproape jumatate din hotarul comunei Bozovici,promovand transformarea lui in “parc de vanatoare” catre Ion Tiriac.Aurel Milcea,dupa peste zece ani de “primarit” in Bozovici nu avea stire,sau a ignorat cu rea vointa,faptul ca majoritatea acelei suprafete era si este parc national,ocrotit sub lege.In chip deliberat Aurel Miclea a cautat sa deruteze locuitorii vorbind de investitii de 15 si alteori de 10 milioane euro.Aceasta incercarede inselaciunea esuat.Alegerea lui Aurel Miclea drept “candidat” este o adevarata rusine pentru Caras-Severin.

 5. MEDIC CHIRURG BUCURESTI says:

  Alianta ARD Caras Severin a avut o initiativa foarte buna, trimitandul in lupta pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie pe domnul AUREL MICLEA un candidat de nadejde pentru Camera Deputatilor. Miclea, om modest si cinstit, in cele 4 mandare de primar a dat dovada de multa forta si competenta, a fost mereu in mijlocul oamenilor care l-au ales intelegandu-le opiniile si gasind mereu alternative la aproape toate situatiile lor dificile. Nu vorbeste de rau pe nimeni si nu ii place sa promita lucruri pe care stie ca nu le poate rezolva. Desi, este un om ambitios si foarte activ caruia ii place concurenta, nu a mai candidat niciodata pana acum pentru Parlament, lucru ce m-a facut sa –l intreb ce l-a determinat sa o faca acum. La intrebarea mea Miclea a raspuns, citez:
  ” As minti sa spun ca am facut numai lucruri bune, am si gresit si pt. asta am fost criticat. Nu i-am considerat dusmani pe cei care m-au criticat, dimpotriva, le-am multumit pt. ca m-au ajutat sa ma analizez, lucru pe care nu l-as fi facut fara criticile lor. In 16 ani de administratie am invatat sa indentific oportunitati, sa priorizez resursele, sa evaluez, sa analizez riscuri sa iau decizii, dar mai ales am invatat sa lucrez cu oamenii si sa fiu intelegator cu ideile lor, adica sa gandesc altfel. Candidatura mea in colegiul 3 Caras Severin pentru Camera Deputatilor este o provocare, spun asta pt. ca nu pot sa o numesc lupta, adevarata lupta si cea mai grea din viata unui om este cea pe care am dus-o si eu cu sanatatea, dar multumesc lui Dumnezeu ca nu m-a parasit nici o clipa si mi-a dat putere sa lupt pana la capat. Am considerat ca oportuna candidatura mea pentru ca nu pot sa fiu nepasator la grijile oamenilor, ma gandesc continuu la tinerii nostrii care se zbat pt. un loc de munca, am si eu 2 fete Alina 33 de ani de profesie economist si Florina 31 ani de profesie avocat, cunosc bine problemele tinerilor din zilele noastre, de aceea consider ca in Romania lucrurile bune trebuie sa continuie. LE DORESC TUTUROR SANATATE SI SUCCES!”

  Si noi ii dorim domnului AUREL MICLEA multa sanatate si mult success! Haideti sa iesim la vot, sa-i acordam domnului AUREL MICLEA o sansa. O merita din plin!

Lasa un comentariuHarta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.