Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Alexandru Serban
Alexandru Serban
 > Sumar
Listele România Curată 2012
"
Averea candidatilor
1 teren agricol si 2 terenuri forestiere în judetul Sălaj, 2 apartamente în municipiul Zalău, 1 autoturism Volkswagen 260.
Afaceri si contractele cu statul
2011 – Alexandru Serban – Centrul de Artă si Cultură Sălaj – prestări servicii – negociere directă – 5.844 RON
Incompatibilitate
Incompatibilitate si conflict de interese – În iunie 2012, Agentia Natională de Integritate (ANI) a constatat că Alexandru Serban s-a aflat în stare de incompatibilitate si în conflict de interese deoarece în anul 2011 a încheiat un contract de prestări servicii (perfectionare profesională) cu Centrul de Artă si Cultură Sălaj, institutie aflată în subordinea Consiliului Judetean, în conditiile în care el detinea la data respectivă si calitatea de consilier judetean. Prejudiciul estimat de ANI: 5.844 RON.
Condamnari si arestari
În mai 2012, Judecătoria Zalău l-a condamnat pe Alexandru Serban la 10 luni de închisoare cu suspendare pentru conducere pe drumurile publice sub influenta băuturilor alcoolice. Pe 22 decembrie 2012, Alexandru Serban a fost prins beat la volanul masinii după ce a fost implicat într-un accident de circulatie. El a pierdut controlul volanului si a intrat cu masina în peretele casei unor bătrâni. Ulterior, i s-au recoltat probe biologice, iar rezultatul a arătat o concentratie de 1,55 grame per litru de alcool pur în sânge. Sentinta nu este definitivă.
"

Nici un comentariu pentru “Alexandru Serban”

Lasa un comentariuHarta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.