Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Nicolae Paul Anton Păcuraru
Nicolae Paul Anton Păcuraru
 > Sumar
Candidații pătați, Academia Cațavencu, 2008
"A demisionat recent de la şefia Ministerului Muncii şi Egalităţii Şanselor, după ce a fost suspendat de preşedintele Traian Băsescu din cauza unor scandaluri de corupţie. Unul dintre acestea se referă la o convorbire telefonică prin care ministrul ar fi solicitat liderului PNL Gorj, Ilie Morega (filat de SRI într-un scandal legat de finanţarea partidelor cu bani de la serviciile descentralizate), să intervină pe lîngă directorii Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia în vederea favorizării obţinerii de contracte de către firma de consultanţă a fiului lui Păcuraru. DNA susţine că deţine, în acest caz, o înregistrare audio ca probă. Prin urmare, instanţa anticorupţie a solicitat Preşedinţiei aviz de începere a urmăririi penale pentru acuzaţia de luare de mită. Una dintre societăţile comerciale la care este acţionar Păcuraru a obţinut din partea Parlamentului, ca urmare a unor subterfugii, prin atribuire directă, un contract de aprovizionare şi, apoi, de upgradare a unor copiatoare – în acest din urmă caz achiziţionarea unora noi ar fi costat doar jumătate din preţul plătit pentru modernizarea celor vechi. Printre clienţii firmei lui Păcuraru figurează majoritatea instituţiilor considerate vitale ale statului. Ulterior renunţării la portofoliul liberal, Păcuraru a devenit preşedintele Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Senat. "
Rezultate alegeri, Noiembrie 2008
Rezultate S1 Galati

Candidat Partid Voturi
Laurentiu Chirvasuta PSD+PC 20895, câștigător
Constantin Petrea PD-L 16645, cu 4251 ar fi depășit pe primul clasat
Nicolae Paul Anton Păcuraru PNL 15344, cu 5552 ar fi depășit pe primul clasat
Ion Grosu PRM 1621, cu 53599 ar fi obținut 50%+1
Iulian-Stefan Tocu PNG-CD 1348, cu 54145 ar fi obținut 50%+1
Gheorghe Ion PNDC 758, cu 55325 ar fi obținut 50%+1
Ildikó Timbolschi UDMR 229, cu 56383 ar fi obținut 50%+1

Nici un comentariu pentru “Păcuraru Nicolae Paul Anton”

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
10 Nov
2008
: Mulţumesc, domnule preşedinte. Doamnelor şi domnilor senatori, Îmi revine dificila misiune de a răspunde unui discurs incendiar. Am înţeles că mare parte din temperatura discursului a fos... 
10 Nov
2008
: Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital ar fi trebuit să fie consultată cu privire la această lege, fiind propusă pentru aviz. Comisia nu s-a întrunit pent... 
10 Nov
2008
: De procedură, da.  
10 Nov
2008
: Domnule preşedinte, Doresc să informez plenul Senatului că ...  
29 Oct
2008
: Nu. Dimpotrivă. (Rumoare, discuţii) Suntem categoric împotriva ei, pentru că nu putem extinde la nesfârşit sfera reparaţiilor.  
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.