Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Tanczos Barna, candidat S Harghita alegeri 2016
Tanczos Barna
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
  • Harghita pentru Senat
  • poziția 2 pe lista de partid
  • din partea UNIUNEA DEMOCRATĂ MAGHIARĂ DIN ROMÂNIA (UDMR).
  • Integritate
    * Senatorul UDMR Tanczos Barna este urmărit penal de DNA pentru abuz in serviciu și fals intelectual in legătură cu retrocedarea unor terenuri ale Stațiunii de Cercetare-Dezvoltare pentru Pomicultură (SCDP) Băneasa. ([Sursă](http://www.mediafax.ro/social/senatorul-udmr-tanczos-barna-urmarit-penal-pentru-abuz-in-serviciu-la-retrocedarea-unor-terenuri-ale-scdp-baneasa-13506107))
    Atac la adresa statului de drept
    * În martie 2015, a votat impotriva cererii procurorilor anticorupție de ridicare a imunității lui Daniel Șova in vederea reținerii și arestării preventive. DNA a cerut ridicarea imunității pentru că Dan Șova, fost ministru al Transporturilor, a falsificat și distrus probe pentru a scăpa de dosarul in care este acuzat că a incasat ilegal 3 milioane și jumatate de lei de la Complexele energetice Rovinari și Turceni.
    Istoric Politic
    * **Uniunea Democrată Maghiară din Romania**: * vicepreședinte (2009-prezent)

    Listele România Curată 2012
    "
    Averea candidatilor
    Doua terenuri intravilan de 900 mp si o casa in localitatea Sancraieni, judetul Harghita, 40.000 lei in conturi bancare si investitii realizate in 2011 in cuantum de 91.000 lei in compania Green Farm SRL Sancraieni, unde este actionar. De asemenea, el are actiuni la alte doua societati Cooperativa Agricola Biolact si SC Castel Management SRL Sancraieni.
    A luat doua credite de la persoane fizice de 500.000 lei si 50.000 euro.
    Afaceri si contractele cu statul
    In iunie 2009 Green Farm SRL, deţinută de soţia lui Barna Tanczos, a încheiat cu Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) – subordonată Ministerului Agriculturii – un contract de finanţare în cadrul unui program finanţat de UE şi de guvern pentru „modernizarea exploataţiei agricole mixte Green Farm SRL, prin achiziţie de maşini şi utilaje agricole performante”. Aşa cum se specifică în actele oficiale, Szidonia Tanczos, soţia secretarului de stat în Ministerul Agriculturii, a obţinut de la APDRP fonduri nerambursabile de aproximativ 690.000 de lei. Durata contractului a fost de doi ani, respectiv până în iunie 2011(ziarul Ring).
    "

    Nici un comentariu pentru “Tanczos Barna”

    Lasa un comentariu

    Date de contact
    Flux RSS   Declarații
    18 Dec
    2017
    : Mulţumesc, domnule preşedinte. Stimate domnule prim-ministru, Doamnelor şi domnilor miniştri, Doamnelor şi domnilor deputaţi şi senatori, Bugetul de stat se bazează în momentul elab... 
    04 Jan
    2017
    (din sală): Aici, aici. 
    Alte legături


    Harta politicii
    a apărut în

    hartapoliticii.ro © 2008-2012

    Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.