Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Maria-andreea Paul
Maria-andreea Paul
 > Sumar
Listele România Curată 2012
"
Averea candidatilor
1 casa de vacanta + 1 teren intravilan in Busteni, 2 apartamente in Bucuresti, 1 autoturism Mitsubishi, 1 autoturism Mercedes, tablouri si obiecte de arta in valoare de 8.000 EUR.
Are in conturi 7.468 EUR, 1.317 USD si 412.151 RON.
In 2012 a vandut toate pachetele de actiuni pe care le detinea pe piata de capital la 6 companii incasand suma de 74.537 RON.
Sotul Cristian Paul detine pachete de actiuni tranzactionabile pe piata de capital la 33 de societati cotate la bursa.
Datorii – un credit bancar in valoare de 135.638 RON, scadent in 2020.
Afaceri si contractele cu statul
Sotul Cristian Paul si fratele sau, Dan Viorel Paul, sunt actionarii principali ai societatii comerciale ROMCONTROL SA.
Potrivit declaratiei de interese din octombrie 2012 a candidatului Andreea Maria Paul, ROMCONTROL SA are in derulare contracte-cadru sau conventii de colaborare cu institutii ale statului sau societati cu capital de stat (majoritar sau minoritar), incheiate pe o perioada de 12 luni si reinnoite anual: OMV Petrom SA, Electrocentrale SA Oradea, Termica SA Suceava, Oltchim SA Rm.Valcea, CET Govora SA Rm.Valcea, Autoritatea Nationala pentru Restituirea Propietatii, AVAS, Garda Financiara Botosani, Primaria Municipiului Bucuresti, Primaria Municipiului Constanta, SC FISE Electrica Serv SA, Autoritatea Nationala a Vamilor, Petrom LPG, Termoelectrica SA Bucuresti, SN Nuclearelectrica SA Bucuresti, Directia Generala a Finantelor Publice Botosani, Ministerul Economiei si Mediului de Afaceri, Primaria Suceava.
In perioada ianuarie 2011 – mai 2012, ROMCONTROL SA a incasat in baza contractelor subsecvente acestor acorduri cadru suma totala de 3.093.291 RON.
"

Nici un comentariu pentru “Maria-andreea Paul”

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   DeclaraÈ›ii
25 Oct
2016
: Partidul NaÅ£ional Liberal a votat pentru acest proiect de lege pentru că, în ansamblu el este unul bun, dar există două riscuri majore care s-au strecurat ÅŸi, din păcate, care vor lovi fo... 
25 Oct
2016
: ...libertatea presei.  
25 Oct
2016
: Vă rog să-mi permiteÅ£i. ...ÅŸi ne promite că, anul viitor, adică după trecerea campaniei electorale, vine cu noi taxe: 21 de lei ÅŸi 34 de lei pentru radio ÅŸi tv. Or, aÅŸa ceva este o pÄ... 
25 Oct
2016
: Ba da, suntem exact la explicarea votului.  
25 Oct
2016
: Despre asta ÅŸi vorbesc.  
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.