Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Nicolae Davitoiu
Nicolae Davitoiu
 > Sumar
Listele România Curată 2012
"
Nepotism
In 2012 fratele lui, Gheorghe Lesu Davitoiu, fost membru al PSD Gorj  a fost promovat director de Resurse Umane în cadrul Diviziei Miniere.
Averea candidatilor
Doua case si trei apartamente in Targu Jiu, cinci terenuri ce insumeaza aproape7.000 mp, bijuterii aur de 20.000 euro, detine trei conturi bancare cu aproximativ 100.000 lei.
In anul 2012, a vandut un apartament pentru suma de 110.000 lei si a cumparat obligatiuni si actiuni de 300.000 lei. Detine actiuni la SC NIC 8 Sum Trading SRL, unde este administrator. Ca administrator la firma proprie, Davitoiu mentioneaza ca a avut venituri salariale de 14.400 lei, in timp ce sotia sa, care este medic la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu handicap, a incasat in anul fiscal anterior suma de 41.604 lei.
Presa locala a relatat ca Nicolae Davitoiu detine Complexul turistic Jalesul, situat in comuna Arcani, la aproximativ 15 kilometri de municipiul Targu-Ji, iar in Targu-Jiu un restaurant cu specific romanesc situat in Parcul Central, in apropiere de Poarta Sarutului.
"

Nici un comentariu pentru “Nicolae Davitoiu”

Lasa un comentariu



Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.