Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Steluta Cataniciu, candidat D Cluj alegeri 2016
Steluta Cataniciu
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
  • Cluj pentru Cam. Deputaților
  • poziția 1 pe lista de partid
  • din partea PARTIDUL ALIANȚA LIBERALILOR ȘI DEMOCRAȚILOR (ALDE).
  • Integritate
    * În 2013, Steluța Cătănciu a fost găsită in conflict de interese administrativ de Agenția Națională de Integritate. Decizia ANI a rămas definitivă in instanță. * În 2015, inspectorii Agenției Naționale de Integritate au anunțat că Steluța Cătăniciu s-a aflat și intr-o situație de incompatibilitate pe vremea cand ocupa funcția de consilier local clujean și, in același timp, a reprezentat in instanță o societate comercială pentru care și-a exprimat votul de membru al CL din cadrul municipalității clujene.
    Atac la adresa statului de drept
    * Este inițiator al unui proiect de lege de modificare a legii avocaturii care oferea avocaților imunitate de facto pentru anumite fapte penale și ducea la nulitatea unor probe in dosare de corupție deja instrumentate de DNA. Conform proiectului de lege, procurorii nu au voie sa ridice inscrisuri, să pună sub sechestru sau să dispună confiscarea comunicărilor scrise intre client și avocat, și nici a "suporturilor de sunet, imagine și date", adică a calculatoarelor sau telefoanelor mobile aparținand avocaților. Una din modificările introduse face practic imposibilă și ineficientă interceptarea avocaților, deoarece aceștia trebuie anunțați de judecător de indată că impotriva lor s-a dispus măsura interceptării. Un alt amendament depus prevedea că avocații nu răspund dacă nu denunță fapte de corupție despre care află in exercitarea profesiei. ([Sursă](http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20973726-alerta-comisia-juridica-din-camera-deputatilor-discuta-proiect-modificare-legii-avocaturii-care-ofera-avocatilor-imunitate-dna-criticat-proiectul-lege-dupa-trecut-senat-motiv-duce-nulitatea-unor-probe.htm)) * Steluța Cătăniciu a inițiat un proiect de lege care ca doar primarii și consilierii **condamnați penal cu executare** să iși piardă mandatele ([Sursă](https://pressone.ro/infografic-cine-sunt-cei-60-de-primari-condamnati-cu-suspendare-si-cum-vor-partidele-sa-i-salveze/)).
    Controverse
    * Nu este implicată in controverse politice cunoscute.
    Istoric Politic
    * **Alianța Liberalilor și Democraților** (ALDE) * **Partidul Național Liberal **(PNL) * Vicepreședinte PNL Cluj - 2008 * Președinte OFL Cluj - 2009 * Vicepreședinte OFL - 2009

    Listele România Curată 2012
    "
    Traseism
    In 2009 a migrat de la  PDL la PNL.
    Averea candidatilor
    Are doua terenuri in Cluj, o casa si 13 apartamente in Floresti, intr-un ansablu de locuinte in urma unei asocieri pentru constructia unui complex de locuinte. In 2011 a vandut un teren cu echivalentul a 12 apartamente in complexul amintit. Veniturile familiei in ultimul an fiscal au fost de 80.000 de lei.
    "

    Nici un comentariu pentru “Steluta Cataniciu”

    Lasa un comentariu

    Date de contact
    Flux RSS   Declarații
    28 Mar
    2018
    : Prezentă.  
    28 Mar
    2018
    : Prezent, pentru. Domnul Mircea-Gheorghe Drăghici: Csokany Petronela-Mihaela Ce este? Din sală: Chichirău.  
    28 Mar
    2018
    : M-aţi strigat? Cătăniciu.  
    12 Feb
    2018
    : Mulţumesc.  
    12 Feb
    2018
    : Mulţumesc, domnule preşedinte. Domnilor preşedinţi, Stimaţi colegi parlamentari, În urma dezvăluirilor, în spaţiul public, cu privire la o posibilă fraudare a alegerilor prezidenţi... 
    Alte legături


    Harta politicii
    a apărut în

    hartapoliticii.ro © 2008-2012

    Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.