Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Nicolae-Vlad Popa
Nicolae-Vlad Popa
 > Sumar
Știri recente
Studiul Qvorum despre europarlamentari
Pe baza acestor observaţii şi a informaţiilor disponibile din surse publice, putem concluziona că domnul eurodeputat Nicolae Vlad Popa a avut o contribuție deosebită la stimularea democraţiei participative.
(
citește întreg textul despre Nicolae-Vlad Popa... )
Acesta este concluzia Raportului Qvorum asupra activitatii individuale a europarlamentarilor (2008-2009). Mai multe detalii despre acest studiu pe site-ul Qvorum.
Listele România Curată 2012
"
Traseism
Nicolae Vlad Popa şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Braşov in urma unui conflict cu Aristotel Cancescu care vi-a luat locul.  După ce a fost simplu membru de partid o perioadă, în decembrie 2006 Popa şi-a dat demisia din PNL, dar şi din grupul parlamentar ALDE (Alianţa Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa), deşi avea statut de observator la acest grup. El a aderat apoi la grupul lui Theodor Stolojan, PLD, fiind preşedintele organizaţiei judeţene. În decembrie 2007, după înfiinaţarea PDL, Popa a devenit prim-vicepreşedinte al formaţiunii judeţene, funcţie pe care o ocupă şi în prezent.
Averea candidatilor
Detine trei terenuri intravilane, trei terenuri arabile si o pasune, doua fanete, patru apartamente,  doua case de locuit si o casa de vacanta in constructie,
patru autoturisme, Fiat, Toyota Rav4, Toyota Yaris, Audi si un tractor, bijuterii si obiecte de arta de 17 000 de euro. A vandut in ultimul an un teren de 1000 mp si un autoturism Citroen C3 iar un Citoen C5 l-a donat unei manastiri.  Are in conturi 12 201 euro si 64 981 lei. A imprumutat persoane fizice cu 470 500 lei si 23 600 euro si a cumparat titluri de stat in valoare de 350 000 euro si 606323 lei.
Are un credit de 40 000 lei.
Este actionar la SC Crimob SA, SC Rulmentul SA, SC Cozma & Company SRL.
"

Nici un comentariu pentru “Popa Nicolae-Vlad”

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
03 Dec
2013
: Eu continui, pentru că aş vrea să se ia act...  
03 Dec
2013
: Eu le-am avut...  
03 Dec
2013
: La art. 4 există în raport - la art. 4 de la general -, există un număr de amendamente care sunt pentru Anexa nr. 7. Nu e confuzia mea, e confuzia pe care a făcut-o comisia în momentul în ... 
03 Dec
2013
: Nu, nu, nu. Vă explic.  
03 Dec
2013
: Domnule preşedinte, În raport la amendamente respinse...  
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.