Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Victor Roman
Victor Roman
 > Sumar
Listele România Curată 2012
"
Averea candidatilor
Are cinci terenuri in Vrancea, cele mai multe in Adjud, suprafata totala acestora fiind de 43 de hectare, inclusiv luciu de apa. In Adjud are o casa si un spatiu comercial, 100.000 de euro si 51.000 de lei in banca. A primit anul trecut, de la trei persoane fizice, 120.000 de euro cu titlu de „donatie”. A castigat din dividende, subventie APIA si indemnizatia de consilier judetean 240.000 de lei.
Datorii catre stat
SC Eco Rino apare cu o datorie de 6018 d elei la bugetul de stat. O alta societate, Sanins SRL din Bacau la care candidatul este asociat are are datorii de 25236 de lei.
Afaceri si contractele cu statul
Incepand cu 2008, a castigat 27 contracte cu statul, unele aflate in derulare. Cele mai  multe privesc lucrari de intretinere si reabilitare a drumurilor din judet si semnate cu primariile locale. Una dintre firmele candidatului s-a ocupat anul trecut si de deszapezirea a doua drumuri comunale, fara a trece valoarea acestora. Cele 27 contracte au valoarea insumata de 20 milioane de lei.
"

Nici un comentariu pentru “Victor Roman”

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
20 Dec
2012
: (Cu mâna pe Constituţie şi Biblie rosteşte jurământul scris.) Eu, Roman Victor, deputat ales în Circumscripţia electorală nr. 4 Vrancea, Colegiul uninominal nr. 4, Jur credinţă patriei... 
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.