Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Raluca Surdu, candidat D Calarasi alegeri 2016
Raluca Surdu
 > Sumar
Știri recente
16 Dec
3pm
  mediafax
... plus alți 202
7 Dec
3pm
29 Apr
2pm
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Calarasi pentru Cam. Deputaților
 • poziția 2 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL (PNL).
 • Atac la adresa statului de drept
  * A votat in marțea neagră modificarea Codului penal pentru schimbarea definiției conflictului de interese, pentru scoaterea parlamentarilor din randul funcționarilor publici și, implicit, acordarea de imunitate de facto pentru infracțiunile de serviciu, inclusiv de corupție, și pentru micșorarea termenului de prescripție specială.
  Controverse
  * În 2015, soțul Ralucăi Surdu, Georgian Gabriel, director RA-APPS, acuzat de fapte de corupție, a fost arestat pentru 30 de zile in 2015 de DNA, pentru [cumpărare de influență](http://initiativaromania.ro/alegeri/admin/candidati/edit/421). Fostul președinte al Consiliului Județean **Buzău **a arătat in fața instanței că a acceptat promisiunea lui Georgian Surdu de a primi 3,8 milioane de lei, reprezentand 8% din valoarea unui contract avand ca obiect modernizarea unor drumuri de interes local și rețeaua de canalizare din comuna Ghergheasa, județul Buzau.
  Istoric Politic
  * **Partidul Național Liberal (PNL)** * Vicepreședinte Organizația Județeană PNL Călărași. * Asigură și președinția interimară a Organizației PNL Giurgiu după demiterea lui Mustațea, la inceputului lui 2015.