Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Robert Sorin Negoiță
Robert Sorin Negoiță
 > Sumar  > Declarații
Declarații
Exemplu: "pensii", "taxe", etc
Prev / Next

Nici un comentariu pentru “Negoiță Robert Sorin”

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
22 Dec
2010
: Să înţeleg, doamna colegă, că învăţământul din Ilfov nu mai are nevoie deloc de finanţare, totul este finanţat, după cum spuneţi dumneavoastră, toate şcolile şi grădiniţele ara... 
22 Dec
2010
: Să înţeleg că nici parlamentarii din Ilfov nu susţin amendamentele şi nu vor finanţarea obiectivelor de învăţământ din judeţul Ilfov, ceea ce vreau să-mi exprim regretul în legătu... 
22 Dec
2010
: De asemenea, la 201 se propune alocarea sumei de 231 mii lei pentru finalizare lucrări de reabilitare a şcolii generale clasa I-VIII din localitatea Domneşti, judeţul Ilfov.  
22 Dec
2010
: La punctul 200 - alocarea sumei de 400 mii lei pentru construirea unei grădiniţe în localitatea Cornetu, judeţul Ilfov.  
22 Dec
2010
: La 199 - alocarea sumei de 100 mii lei pentru reabilitarea termică a grădiniţei din comuna Roşu, comuna Chiajna, judeţul Ilfov.  
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.