Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Vasilica Steliana Miron, candidat S Suceava alegeri 2016
Vasilica Steliana Miron
 > Sumar
Știri recente
6 May
4pm
19 Dec
3pm
16 Dec
3pm
  mediafax
... plus alți 202
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Suceava pentru Senat
 • poziția 2 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL (PNL).
 • Atac la adresa statului de drept
  * Este inițiator al unui proiect de lege de modificare a legii avocaturii care oferea avocaților imunitate de facto pentru anumite fapte penale și ducea la nulitatea unor probe in dosare de corupție deja instrumentate de DNA. Conform proiectului de lege, procurorii nu au voie sa ridice inscrisuri, să pună sub sechestru sau să dispună confiscarea comunicărilor scrise intre client și avocat, și nici a "suporturilor de sunet, imagine și date", adică a calculatoarelor sau telefoanelor mobile aparținand avocaților. Una din modificările introduse face practic imposibilă și ineficientă interceptarea avocaților, deoarece aceștia trebuie anunțați de judecător de indată că impotriva lor s-a dispus măsura interceptării. Un alt amendament depus prevedea că avocații nu răspund dacă nu denunță fapte de corupție despre care află in exercitarea profesiei. ([Sursă](http://www.hotnews.ro/stiri-politic-20973726-alerta-comisia-juridica-din-camera-deputatilor-discuta-proiect-modificare-legii-avocaturii-care-ofera-avocatilor-imunitate-dna-criticat-proiectul-lege-dupa-trecut-senat-motiv-duce-nulitatea-unor-probe.htm))
  Controverse
  * Senatoarea Steliana Vasilica Miron, cunoscută in Parlament drept „senatoarea sexy", a generat un adevarat scandal in 2015, afirmand că orice femeie este nevoită să iși schimbe ținuta și să meargă la coafor in fiecare zi, iar salariul său de parlamentar nu ii permite acest lucru. Aceasta susține că fără ajutor din partea soțului și familiei nu s-ar fi putut descurca. ([http://www.gandul.info/politica/banii-de-coafor-o-pun-in-incurcatura-pe-o-senatoare-pnl-14128396](http://www.gandul.info/politica/banii-de-coafor-o-pun-in-incurcatura-pe-o-senatoare-pnl-14128396))
  Istoric Politic
  * **Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP- DD), **2013-2014 * Vicelider * **Partidul Național Liberal (PNL), **2014-prezent * Membru

  Nici un comentariu pentru “Vasilica Steliana Miron”

  Lasa un comentariu

  Tag-uri din presă
  care se află pe locul doi al listei PNL Suceava 
  Date de contact
  Flux RSS   Declarații
  Alte legături


  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.