Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Mihai Vitcu
Mihai Vitcu
 > Sumar  > Declarații
Declarații
Exemplu: "pensii", "taxe", etc
1.
Domnule preşedinte, nu pot declara în totalitate mulţumit de acest răspuns, întrucât, prin amploarea şi complexitatea lui, se posibilitate interpretărilor la nivelul direcţiilor judeţene. probabil o mi se dea un răspuns verbal imediat: dacă legea privind statutul cadrului didactic, pentru oamenii care erau cadre didactice la data prevăzută, este în vigoare sau nu, pentru din cele ce s-a spus nu se prea înţelege clar dacă aceşti oameni vor beneficia în continuare de statutul lor de cadru didactic, conform Legii nr.108/1998 privind aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.26/1997. Cât priveşte problemele acestea privind ridicarea subconturilor centrelor de plasament de la bănci, eu vrea îl informez pe domnul preşedinte problema vizează nu numai unităţile respective, ci vizează chiar direcţiile generale judeţene, pentru ele nu pot ţine evidenţa unor operaţiuni cu un personal extrem de restrâns, şi domnia sa cunoaşte acest lucru, şi probabil greutăţile pe care le întâmpină aceste direcţii vor fi soluţionate pe parcurs. mulţumesc.
08 May 2000  Sursa: stenograme parlament
Prev / Next

Nici un comentariu pentru “Vitcu Mihai”

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
16 Oct
2000
Domnule preşedinte, Dacă dumneavoastră aţi înţeles ceva din tot răspunsul acesta, atunci eu mă declar mulţumit. Mulţumesc.  
16 Oct
2000
Aţi permis tot timpul, domnule preşedinte!  
16 Oct
2000
Nişte lămuriri, domnule preşedinte.  
16 Oct
2000
Vă mulţumesc, domnule preşedinte. Interpelarea mea se adresa domnului prim-ministru, Mugur Isărescu, şi avea drept subiect un banal drum comunal Cacica-Soloneţul Nou, cum multe drumuri sunt ... 
10 Oct
2000
Nu suntem încă la guvernare, domnilor! O să fim... şi n-o să conducem cu ordonanţe! Dar câte anomalii nu cuprind aceste acte legislative scoase pe bandă rulantă şi semnate de Victor Cior... 
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.