Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Mihai Vitcu
Mihai Vitcu
 > Sumar  > Declarații
Declarații
Exemplu: "pensii", "taxe", etc
1.
Domnule preşedinte, rog -mi permiteţi răspuns dumneavoastră mai întâi, şi anume observaţia care mi s-a făcut mie, am înţeles aţi făcut-o tuturor, de fapt. Un lucru însă este important pentru mine, şi anume interpelarea aceasta, care vizează nişte cazuri punctuale, aşa cum aţi precizat, vizează de fapt o întreagă politică a Ministerului Justiţiei, faţă de instanţele judecătoreşti din teritoriu. Şi anume, eu adresam domnului ministru Valeriu Stoica cu o problemă punctuală, întrucât dumnealui, în repetate rânduri a cerut Parchetelor şi conducătorilor instanţelor de judecată găsească instrumentele procedurale pentru a grăbi soluţionarea proceselor şi acest lucru n-a găsit ecoul aşteptat în toate judeţele ţării. Ingerinţele politice fac, uneori, ca actul de justiţie nu funcţioneze rapid, tergiversându-se unele cazuri şi ce-i mai grav, dându-se soluţii, care în cel mai fericit caz sunt greu de înţeles. De la acest lucru am plecat eu atunci când am adus în discuţie nişte situaţii punctuale. Deci, iată este vorba de o politică a unui minister din Guvernul României. opresc aici, pentru ca nu mai deranjez cu asemenea lucruri, care se pare deranjează de fapt pe cei care conduc astăzi ţara. mulţumesc.
08 May 2000  Sursa: stenograme parlament
Prev / Next

Nici un comentariu pentru “Vitcu Mihai”

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
16 Oct
2000
Domnule preşedinte, Dacă dumneavoastră aţi înţeles ceva din tot răspunsul acesta, atunci eu mă declar mulţumit. Mulţumesc.  
16 Oct
2000
Aţi permis tot timpul, domnule preşedinte!  
16 Oct
2000
Nişte lămuriri, domnule preşedinte.  
16 Oct
2000
Vă mulţumesc, domnule preşedinte. Interpelarea mea se adresa domnului prim-ministru, Mugur Isărescu, şi avea drept subiect un banal drum comunal Cacica-Soloneţul Nou, cum multe drumuri sunt ... 
10 Oct
2000
Nu suntem încă la guvernare, domnilor! O să fim... şi n-o să conducem cu ordonanţe! Dar câte anomalii nu cuprind aceste acte legislative scoase pe bandă rulantă şi semnate de Victor Cior... 
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.