Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Mihai Vitcu
Mihai Vitcu
 > Sumar  > Declarații
Declarații
Exemplu: "pensii", "taxe", etc
1.
Foarte scurt, domnule preşedinte. Mulţumesc domnului secretar de stat pentru răspunsul primit. Sigur da, interpelarea mea a pornit de la o situaţie concretă, cea de la Gura Humorului, dar ea se regăseşte, din păcate, şi în alte localităţi şi voiam fac precizarea , sub umbrela reformei, a schimbării denumirilor, nu-i mai spunem "policlinică" îi spunem "centru medical de specialitate", se petrec lucruri care frizează legea, bunul simţ şi, ce-i mai grav, atentează la sănătatea populaţiei. Înainte ca aceste policlinici se transforme în S.R.L.-uri, buticuri sau discoteci, Ministerul Sănătăţii ar trebui intervină, pentru a curma abuzurile, interesele meschine, avariţia şi aducă liniştea necesară atât în lumea medicilor, cât, mai ales, în rândul celor mulţi şi năpăstuiţi, pe care bolile nu-i iartă. mulţumesc.
20 Mar 2000  Sursa: stenograme parlament
Prev / Next

Nici un comentariu pentru “Vitcu Mihai”

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
16 Oct
2000
Domnule preşedinte, Dacă dumneavoastră aţi înţeles ceva din tot răspunsul acesta, atunci eu mă declar mulţumit. Mulţumesc.  
16 Oct
2000
Aţi permis tot timpul, domnule preşedinte!  
16 Oct
2000
Nişte lămuriri, domnule preşedinte.  
16 Oct
2000
Vă mulţumesc, domnule preşedinte. Interpelarea mea se adresa domnului prim-ministru, Mugur Isărescu, şi avea drept subiect un banal drum comunal Cacica-Soloneţul Nou, cum multe drumuri sunt ... 
10 Oct
2000
Nu suntem încă la guvernare, domnilor! O să fim... şi n-o să conducem cu ordonanţe! Dar câte anomalii nu cuprind aceste acte legislative scoase pe bandă rulantă şi semnate de Victor Cior... 
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.