Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Mihai Ruse, candidat S Braila alegeri 2016
Mihai Ruse
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Braila pentru Senat
 • poziția 1 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL ALIANȚA LIBERALILOR ȘI DEMOCRAȚILOR (ALDE).
 • Integritate
  * Pe 3 noiembrie 2016, Mihai Ruse a fost oprit in trafic de politiștii rutieri pe drumul national 23, in comuna in care a fost primar: Măxineni. A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentratie de 0,43 mg/l alcool pur in aerul expirat. I-a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului, dar si pentru sustragerea de la recoltarea probelor biologice. ([Sursă](http://debraila.ro/exclusiv-numarul-1-pe-lista-alde-pentru-senat-mihai-ruse-prins-baut-la-volan/)) * Pe 5 noiembrie 2016, conform presei locale, Mihai Ruse a lovit o persoană cu dizabilități și l-a amenințat. ([Sursă](http://www.probr.ro/dupa-ce-a-fost-prins-baut-la-volan-mihai-ruse-a-comis-o-din-nou/))
  Atac la adresa statului de drept
  * În 2008, inaintea alegerilor parlamentare, reporteri sub acoperire ai ziarului Romania liberă au cerut mai multor primari să susțină, contra cost și cu oferirerea de mită electorală, candidatul altui partid decat cele din care făceau parte primarii. Mihai Ruse a fost de acord ca, in schimbul unui comision, să mituiasca alegătorii pentru a vota cu candidatul respectiv. ([Sursă](http://www.romanialibera.ro/special/investigatii/-pentru-5-000-de-euro--va-garantez-50-de-voturi--138912))
  Controverse
  * Pe 2 septembrie 2015, presa locală relatează despre problemele descoperite la Camera Agricolă Brăila de Curtea de Conturi: "acte contabile de decont a unor cheltuieli fictive, trageri din Trezorerie pentru deplasari nerealizate sau facturi de decontare pentru reparatia unui Duster - la doar trei luni de la achizitia acestuia, achizitionarea de combustibil pentru doua autoturisme care nu mai sunt in stare de functionare [...] Zeci de intalniri cu fermierii, care trebuiau organizate in comunele din judet, nu au avut loc, consilierii din cadrul institutiei fiind invatati de superiori cum sa pacaleasca Ministerul Agriculturii, in cazul in care vor exista intrebari cu privire la existenta acestor intruniri." ([Sursă](http://www.infobraila.ro/2015/09/exclusiv-jaful-penal-de-la-camera-agricola-sau-cum-mortu-ocroteste-sistemul-mostenit-de-la-bunea-stancu/))
  Istoric Politic
  * **Alianța Liberalilor și Democraților **(ALDE) * **Partidul Social Democrat** (PSD) * **Partidul Socialist al Muncii **(PSM)

  Nici un comentariu pentru “Mihai Ruse”

  Lasa un comentariu  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.