Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Pavel Marian, candidat S Ialomita alegeri 2016
Pavel Marian
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Ialomita pentru Senat
 • poziția 1 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT (PSD).
 • Atac la adresa statului de drept
  * În martie 2015, a votat impotriva cererii procurorilor anticorupție de ridicare a imunității lui Daniel Șova in vederea reținerii și arestării preventive. DNA a cerut ridicarea imunității pentru că Dan Șova, fost ministru al Transporturilor, a falsificat și distrus probe pentru a scăpa de dosarul in care este acuzat că a incasat ilegal 3 milioane și jumatate de lei de la Complexele energetice Rovinari și Turceni.
  Controverse
  * În 2015 Romania curată a dezvăluit averea deținută de Marian Pavel și acumulată in perioada in care a deținut funcții publice, precum și un număr mare de contracte cu statul, obținute prin atribuire directă de către firma la care este acționar. ([http://www.romaniacurata.ro/averile-fabuloase-ale-parlamentarilor-care-au-propus-pensiile-nesimtite-proiectul-lor-votat-astazi-de-303-colegi/](http://www.romaniacurata.ro/averile-fabuloase-ale-parlamentarilor-care-au-propus-pensiile-nesimtite-proiectul-lor-votat-astazi-de-303-colegi/)) > Marian Pavel (...) iși datorează inceputul ascensiunii Partidului Social Democrat, datorită căruia a ajuns purtător de cuvant al AJOFM. De pe acest post a fost susținut, tot de partid, să candideze la primăria comunei Gheorghe Lazăr, unde a fost ales primar. În tot acest timp Marian Pavel n-a stat cu mainile in san, ci a tot adunat, așa că acum, ca parlamentar, se poate lăuda cu aproape 100 de ha de teren agricol in comuna Gheorghe Lazăr, două terenuri intravilane și trei case in aceiași comună, dar și un apartament in Slobozia. Ajuns inalt demnitar, omul s-a pus și pe afaceri, avand firma Euroconsulting SRL, o firmă abonată la contracte cu Statul. Atat de multe contracte, că anul trecut Marian Pavel a incasat numai dividende de 50.000 de lei. Și, cum e latifundiar, a incasat și subvenții de la Stat de aproximativ 80.000 de lei, dar a scos și 150.000 de lei venituri din agricultură. Anul trecut firma sa a avut nu mai puțin de 12 contracte cu Statul, toate cu primării sau consilii locale, nici unul caștigat prin licitație, toate cele 12 contracte fiind atribuite prin incredințare directă! * În 2015 Marian Pavel este implicat intr-o discuție telefonică cu Silviu Ciupercă, președintele Consiliului Județean Ialomița, in legătură cu problema stării de arest a primarului din Ţăndărei. În această convorbire Silviu Ciupercă i-a dat de inteles lui Marian Pavel că trebuie sa incerce să il scoată pe primar „pe caz medical". În urma acestei convorbiri Silviu Ciupercă este arestat preventiv pentru luare de mită si abuz in serviciu pentru intervenții la un consilier din Ministerul Sănătății și la conducerea ADR Sud Muntenia. ([http://www.evz.ro/baronul-psd-de-ialomita-interceptat-cand-discuta-cu-un-senator-despre-arestarea-unui-primar-corupt-incercam-sa-l-scoatem-pe-caz-medical.html](http://www.evz.ro/baronul-psd-de-ialomita-interceptat-cand-discuta-cu-un-senator-despre-arestarea-unui-primar-corupt-incercam-sa-l-scoatem-pe-caz-medical.html))
  Istoric Politic
  * **Partidul Social Democrat (PSD)** * Vicepreședinte PSD județul Ialomița * Director de campanie PSD Ialomița - 2012 * Membru PSD - din 1996

  Nici un comentariu pentru “Pavel Marian”

  Lasa un comentariu

  Date de contact
  Flux RSS   Declarații
  04 Jan
  2017
  : Prezent.  
  23 Mar
  2016
  : Mulţumesc, domnule preşedinte. Am să vă rog să solicitaţi comisiei să prezinte din nou ce anume votăm noi, să precizeze exact ce anume votăm. Mulţumesc.  
  Alte legături


  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.