Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Mircea Leontin Matei
Mircea Leontin Matei
 > Sumar  > Știri pe larg
Știri pe larg
În ultima lună, cel mai des menționat împreună cu
Total:

Lista de știri
18 Aug
8pm
18 Aug
7pm
29 Oct
4pm
23 May
8pm
2 Oct
12am
1 Oct
8pm
next page

2 comentarii pentru “Matei Mircea Leontin”

 1. Vlijia-Crihan Corina says:

  Buna ziua Mircea,cred ca nu ma insel dar ne-am cunoscut,am fost colegi de facultate,in Timisoara,tu la MT,eu la MH.Locuiesc in Pitesti si iarna aceasta chiar consider impreuna cu ceilalti vecini ce au centrala ca suntem furati cu acte.Am avut instalat repartitoare si pentru ca am fost nemultumiti de ele am instalat centrala termica dar iarna aceasta chiar ca s-a intrecut masura,luna aceasta am platit pe tevile ce-mi trec prin apartament care sunt si izolate 100lei,nu cred ca este corect sa platesti pentru ceea ce nu folosesti!Asa o lege cred ca trebuie revizuita!Sper sa-mi raspunzi!

 2. Niculae Gherghita says:

  Buna ziua,
  Locuiesc in Bucuresti,si as vrea sa-mi spuneti daca ordinul ANRSC 343/2010 se refera si la condominiile unde nu sunt repartitoare montate in apartamente si partile comune.
  Mai precis as vrea sa stiu daca procentul de 30% si 50% privind partile comune este obligatoriu de calculat de catre administrator sau nu.Daca da, si nu respecta ce pot face?
  Mentionez ca am facut o cerere catre presedintele blocului si una catre administrator unde am cerut sa-mi explice cum calculeaza partile comune si am primit acelasi raspuns la ambele cereri, adica ,cum s-a hotarat in adunarea generala respectiv suprafata unui apartament de 2(doua camere).
  Va rog sa-mi spuneti daca au procedat corect.
  Multumesc si astept raspunsul d-voastra.

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
20 Jun
2011
(preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice): Doamnelor şi domnilor deputaţi, Doamnă preşedinte, vă mulţumesc. Proiectul de le... 
02 Sep
2008
: "Eu, Matei Mircea Leontin, în calitate de senator ales în Circumscripţia electorală nr.5, Bihor, Jur credinţă patriei mele, România. Jur să respect Constituţia şi legile ţării. Jur s... 
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.