Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Ionel Muscalu, candidat D Giurgiu alegeri 2016
Ionel Muscalu
 > Sumar
Alegeri europarlamentare, 7 Iunie 2009
Candidează pe lista PNL pe poziția 11. Vezi declarația de avere și interese .
Candidatul anterior / următor. Mai multe despre alegeri aici.

Un comentariu pentru “Muscalu Ionel”

  1. ilie stan says:

    Ionel Muscalu este un individ din Giurgiu care a facut campanie in tot judetul Giurgiu, pretinzand ca ne poate reprezenta in Parlamentul European . Eu il cred, fiindca am urmarit evolutia luide cand lucra la radio, la social, la directia muncii si dupa ce a ajuns sef la somaj. E tanar, acitit niste carti, a scris unele carti, dar la Giurgiu vanghelie si pd-ul vor fura ca in codru, nici nu vor fura in acelasi loc. Ionel Muscalu le va da o lectie, chiar daca vanghelie a dat caramizi de bani, tone de pui, toale, chiar daca si directorii pd-ului fac acelasi lucru. Eu am un handicap locomotor, singurul care m-a ascultat si m-a ajutat, nu acum , atunci cand aveam nevoie a fost Ionel Muscalu. Il votez din carucior, chiar daca nu am fost la ultimele 2 votari! Ca mine sunt mii de oameni in oras si judet. Succes Muscalu!

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
27 May
2014
(director general, Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci): Bună ziua. Sunt Ionel Muscalu, directorul general al Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci. Domnule preşedinte, Doamnelor... 
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.