Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Ion Savoiu, candidat S Gorj alegeri 2016
Ion Savoiu
 > Sumar
Știri recente
23 Oct
8am
26 May
7am
25 May
2pm
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Gorj pentru Senat
 • poziția 1 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ (PMP).
 • Integritate
  * Ion Săvoiu, fost președinte al Partidului Forța Civică Gorj, a incercat să demonstreze prin discurs că este cel mai potrivit și cel mai moral dintre toți cei care voiau să devină senatori, asta pană in momentul in care presa a fost impanzită de dovezi care demonstrau că, in trecut, acesta a fost un mărunt hoț din apartamente, ce și-a plătit „indeletnicirile" cu un an și patru luni de inchisoare cu executare. În plus, Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității demonstrează că Săvoiu a fost racolat de Securitate pentru a-și turna colegii de școală. ([Sursă](http://www.gorj-domino.ro/informatorul-mateut-s-a-vrut-senator-ion-savoiu-angajament-cu-fosta-securitate-pe-vremea-cand-era-elev/))
  Atac la adresa statului de drept
  Nu există informații publice
  Istoric Politic
  * **Partidul Mișcarea Populară (PMP)** * Președinte PMP, Targu Jiu, 2015 - prezent * **Partidul Național Liberal (PNL)** * Vicepreședinte, Targu Jiu, 2014 - 2015 * **Partidul Ecologist Roman (PER)** * Vicepreședinte, 2012 - 2014 * **Partidul Democrat Liberal (PDL)**, 2008 - 2011 * Președinte PDL Milano * Președinte PDL Italia * Secretar Executiv PDL Diaspora * Consilier Parlamentar - Deputat William Gabriel Brinza

  Nici un comentariu pentru “Ion Savoiu”

  Lasa un comentariu  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.