Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Iulian Iacomi, candidat D Calarasi alegeri 2016
Iulian Iacomi
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Calarasi pentru Cam. Deputaților
 • poziția 2 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT (PSD).
 • Integritate
  * Iulian Iacomi este inculpat pentru luare de mită. Pe 21 decembrie a fost ridicat de DNA și, ulterior, pus sub control judiciar.
  Controverse
  * În mai 2015, a fost bătut de un fotbalist in Ciocănești, in județul Călărași, la meciul dintre Dunărea Ciocănești și Victoria Lehliu. Conform primarului, fotbalistul "a inceput să dea cu picioarele și pumnii in mine și in acel moment au sărit mai mulți la bătaie. M-a lovit in părțile intime. A fost un meci urat din toate punctele de vedere. Am incercat să-l sun pe primarul din Ciocănești să vină să-i liniștească dar avea telefonul inchis." ([Sursă](http://www.romaniatv.net/primarul-din-lehliu-gara--batut-de-fotbalistul-motorina--dupa-un-meci-de-fotbal--m-a-lovit-in-partile-intime_223613.html#ixzz4QpC18JqK))
  Istoric Politic
  * **Partidul Social Democrat** (PSD), 2012-prezent * **Partidul Democrat Liberal** (PDL)

  Nici un comentariu pentru “Iulian Iacomi”

  Lasa un comentariu

  Date de contact
  Flux RSS   Declarații
  21 Dec
  2016
  : (Cu mâna pe Constituţie şi Biblie rosteşte jurământul scris.) Eu, Iacomi Iulian, deputat ales în Circumscripţia electorală nr.12 Călăraşi, Jur credinţă patriei mele România; Ju... 
  Alte legături


  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.