Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Nicușor Halici, candidat D Vrancea alegeri 2016
Nicușor Halici
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Vrancea pentru Cam. Deputaților
 • poziția 3 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT (PSD).
 • Integritate
  * În 2014, Romania Curată nota că funcționarul public Nicușor Halici nu menționeaza veniturile incasate din funcția de director executiv in Consiliul Județean Vrancea și nici sumele obținute de la Uniunea Națională a Consiliilor Județene din Romania (UNCJR), unde a fost consilier timp de doi ani. ([Sursa](http://www.romaniacurata.ro/prefectul-anonim-preferatul-lui-oprisan-in-razboi-cu-declaratiile-de-avre-si-cu-facebook/))
  Atac la adresa statului de drept
  * Nicușor Halici a refuzat să aplice o hotărare judecătorească definitivă. Întrebat de ce prefectura nu se implică in punerea in aplicare a hotărarilor Înaltei Curți de Casație și Justiție cu privire la revocarea a doi primari din județul Vrancea condamnați definitiv, Nicusor Halici a afirmat ca 'procedura (n.r. - de revocare din funcție a aleșilor condamnați definitiv) nu ține de o acțiune a Instituției Prefectului". Conform www. factual.ro, 'declarația prefectului Vrancea Nicușor Halici este parțial falsă. Procedura ordinului prin care se constată incetarea mandatului unui primar ține de prefect și are la bază un referat semnat de secretarul localității' ([Sursă](http://www.factual.ro/declaratii/nicusor-halici-procedura-n-r-de-revocare-din-functie-a-alesilor-condamnati-definitiv-nu-tine-de-o-actiune-a-institutiei-prefectului/))
  Istoric Politic
  * **Partidul Social Democrat **(PSD)

  Nici un comentariu pentru “Nicușor Halici”

  Lasa un comentariu

  Date de contact
  Flux RSS   Declarații
  21 Dec
  2016
  : (Cu mâna pe Constituţie şi Biblie rosteşte jurământul scris.) Eu, Halici Nicuşor, deputat ales în Circumscripţia electorală nr. 41 Vrancea, Jur credinţă patriei mele România; Jur... 
  Alte legături


  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.