Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Ion Groza, candidat D Dolj alegeri 2016
Ion Groza
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Dolj pentru Cam. Deputaților
 • poziția 2 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ (PMP).
 • Controverse
  Ion Groza a părăsit in 2008 organizația PNL - deși era președintele PNL Craiova - pentru a intra in PD-L. Mutarea a durat 2 săptămani. [http://www.ziare.com/mario-ovidiu-oprea/craiova/dupa-doua-saptamani-in-pd-l -ion-groza-revine-in-pnl-415913](http://www.ziare.com/mario-ovidiu- oprea/craiova/dupa-doua-saptamani-in-pd-l-ion-groza-revine-in-pnl-415913) În februarie 2016, Groza părăsește PNL acuzand manevrele președintelui filialei județene, conform [punctochit.ro](http://punctochit.info/ion-groza- pleaca-din-pnl-cu-strigaturi-la-adresa-lui-misu-voicu/) > Ion Groza, fost subprefect și fost candidat al PNL la Primăria Craiovei, a anunțat joi intr-o conferință de presă că părăsește partidul pentru a se alătura Mișcării Populare. Groza spune că a părăsit PNL scarbit de jocurile pe care le face Mihai Voicu in partid.
  Istoric Politic
  * **Partidul Mișcarea Populară** (PMP) * prim-vicepreședinte PMP Dolj * **Partidul Național Liberal **(PNL) * președinte PNL Craiova - 2005 - febr 2016 * candidat PNL la primăria Craiova - 2008

  Nici un comentariu pentru “Ion Groza”

  Lasa un comentariu  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.