Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Emanoil Savin, candidat S Prahova alegeri 2016
Emanoil Savin
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Prahova pentru Senat
 • poziția 1 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT (PSD).
 • Integritate
  * Emanoil Savin nu este inculpat in niciun dosar, insă este perceput in presa locală și centrală drept unul din cei mai corupți politicieni din Prahova. Numele lui este menționat de peste 10 ani, in mod repetat, in anchete de presă sau in dosare penale in legătură cu infracțiuni de șantaj, mită sau spălare de bani. A fost anchetat de Agenția Națională de Integritate, care a sesizat parchetul, insă dosarul a fost clasat. În 2016 a fost audiat la DNA Ploiești, insă, la acest moment, nu are nicio calitate in vreun dosar.
  Atac la adresa statului de drept
  * Emanoil Savin iși expune intr-un interviu din 2016 acordat ziarului Adevărul puncrul de vedere despre lupta anticorupție: "_Autoritățile statului să ia măsuri și să limiteze corupția, dar atata timp cat nu plătim salarii la doctori, la primari… Primarul… salariu foarte mic. Există acum o lege a salarizării și intr-adevăr sunt niște salarii acceptabile acolo. După aia să vină cu pedeapsă. Dar eu zic că 80% ia o mică șpăguță ca să trăiască, nu să se imbogățească_". ([Sursă](http://psnews.ro/cultura-spagii-la-prahova-emanoil-savin-80-din-functionari-iau-o-mica-spaguta-121450/))
  Istoric Politic
  * **Partidul Social Democrat **(PSD) * **Partidul Național Liberal **(PNL) * **Partidul Democrat Liberal **(PDL) * **Partidul Umanist Roman **(PUR) * **Partidul Social Democrat **(PSD)