Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Traian Dobrinescu
Traian Dobrinescu
 > Sumar
Listele România Curată 2012
"
Afaceri si contractele cu statul
Presa locala a relatat despre o afacere din 2002 prin care SC TRADO SRL (actionar unic Traian Dobrinescu) a livrat Uzinelor Sodice Govora (companie cu capital de stat la acel moment) sapun in valoare de 454.319.598 de lei. (sursa: Ziarul de Valcea).
O alta firma apartinand lui Traian Dobrinescu, SC OVEXIND SRL, a beneficat de o finantare europeana prin programul SAPARD in valoare de aproape 1.000.000 EUR pentru construirea unei ferme de ingrasare a berbecilor pe terenul unui fost CAP in comuna Dragoesti, jud. Valcea.
In februarie 2007, cu ocazia desfasurarii unei licitatii publice organizate de RAPPS Olanesti ce avea ca obiect un contract in valoare de 11 milioane RON pentru executia unui hotel si a unei baze de tratament in statiunea Baile Olanesti, reprezentantul uneia dintre firmele care au depus oferte, Maria Tudor, a organizat o conferinta de presa in care a acuzat comisia de licitatie (condusa de Traian Dobrinescu) de mai multe nereguli in organizarea licitatiei publice. In urma contestatiilor depuse impotriva rezultatului licitatiei,  pe motiv ca firma castigatoare a fost favorizata prin incalcarea procedurilor de achizitie publica, licitatia a fost anulata iar ulterior nu a mai fost reluata. Cazul a fost cercetat si de DNA insa fara urmari.
Averea candidatilor
1 teren agricol in jud Valcea si 2 case.
Este asociat la societatile comerciale TRADO SRL (100% – in insolventa) si OVEXIND SRL (90%).
"