Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Gheorghe Davițoiu-leșu, candidat D Gorj alegeri 2016
Gheorghe Davițoiu-leșu
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Gorj pentru Cam. Deputaților
 • poziția 1 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL MIȘCAREA POPULARĂ (PMP).
 • Integritate
  * Conform presei locale, Curtea de Conturi a stabilit că, in perioada in care Complexul Energetic Rovinari era condus de Gheorghe Leșu Davițoiu, acesta a făcut cheltuieli nejustificate in sumă de circa 5 milioane de lei. ([Sursă](http://www.gorj-domino.ro/cu-interdictie-de-la-ani-sa-candideze-nicolae-davitoiu-propune-pentru-parlament-doi-dinozauri-care-au-gaurit-fostul-ce-rovinari/))
  Controverse
  * Conform informațiilor din presa locală, șeful PMP Gorj, Nicolae Davițoiu l-a impus in capul listei pentru Camera Deputaților pe fratele său, Gheorghe Leșu Davițoiu. Acest lucru s-a intamplat după ce Nicolae Davidoiu a rămas fără dreptul de a fi ales in urma deciziei Agenției Naționale de Integritate care l-a găsit in stare de incompatibilitate. ([Sursă](http://www.gorj-domino.ro/cu-interdictie-de-la-ani-sa-candideze-nicolae-davitoiu-propune-pentru-parlament-doi-dinozauri-care-au-gaurit-fostul-ce-rovinari/))
  Istoric Politic
  * **Partidul Mișcarea Populară** (PMP) * **Partidul Democrat Liberal **(PDL) * **Partidul Social Democrat **(PSD)

  Nici un comentariu pentru “Gheorghe Davițoiu-leșu”

  Lasa un comentariu  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.