Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Dragoș Florin David, candidat S Brasov alegeri 2016
Dragoș Florin David
 > Sumar
Știri recente
20 Feb
8pm
9 Feb
7pm
3 Nov
9am
  mediafax
... plus alți 168
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Brasov pentru Senat
 • poziția 2 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL NAȚIONAL LIBERAL (PNL).
 • Integritate
  * Pe 2 iunie 2016, Dragoș David a cerut brașovenilor să il voteze pe candidatul independent George Scripcaru (fost președinte PNL) pentru funcția de primar al Brașovului, deși PNL a avut un candidat propriu. George Scripcaru fusese trimis in judecată de Direcția Națională Anticorupție pentru abuz in serviciu in formă continuată, instigare la tentativă la abuz in serviciu și luare de mită. În urma inceperii acțiunii penale impotriva lui Scripcaru, acesta iși dăduse demisia din PNL. * În 2009, eurodeputatul Dragoș David și-a angajat verișoara la cabinetul de la Parlamentul European. Inițial a negat că o cunoaște, iar cateva săptămani mai tarziu a recunoscut legătura de rudenie.
  Istoric Politic
  * **Partidul Național Liberal (PNL), **2014-prezent * Prim-vicepreședinte * Secretar general * **Partidul Democrat Liberal (PDL), **2004-2014 * Prim-vicepreședinte * Secretar executiv

  Alegeri europarlamentare, 7 Iunie 2009
  Candidează pe lista PD-L pe poziția 12. Vezi declarația de avere și interese .
  Candidatul anterior / următor. Mai multe despre alegeri aici.
  Studiul Qvorum despre europarlamentari
  Pe baza acestor observaţii şi a informaţiilor disponibile din surse publice, putem concluziona că domnul eurodeputat Dragoş Florin David a avut o contribuție medie la stimularea democraţiei participative.
  (
  citește întreg textul despre Dragoș Florin David... )
  Acesta este concluzia Raportului Qvorum asupra activitatii individuale a europarlamentarilor (2008-2009). Mai multe detalii despre acest studiu pe site-ul Qvorum.