Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Darius Valcov
Darius Valcov
 > Sumar
Listele România Curată 2012
"
Averea candidatilor
1 autoturism Mini Cooper, bijuterii din aur în valoare de 55.000 RON.
A acordat un împrumut de 90.000 RON societății comerciale, LOYAL LEASING SRL, din care soția sa, Lavinia Șandru-Vâlcov, deține 50%. Activitatea firmei este întreruptă temporar începând din 2011.
Traseism
A trecut prin două partide: PDL – PSD.
La capătul celui de-al doilea mandat de primar al municipiului Slatina ca reprezentant al PDL, în aprilie 2012, Darius Vâlcov și-a anunțat demisia din acest partid și înscrierea în PSD. El și-a pierdut totodată și mandatul de primar, conform legii. A candidat pentru aceeași funcție două luni mai târziu, la alegerile din iunie 2012 și a câștigat cu 80% din sufragii.
"

Nici un comentariu pentru “Darius Valcov”

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
20 Dec
2014
(ministrul finanţelor publice): Voiam să vă întreb dacă este adevărat că atunci când au crescut indemnizaţiile pentru aceste persoane cu 16% erau pomeni electorale?  
19 Dec
2014
: Şi aici este o informaţie eronată, pentru că această creştere este anihilată total de reducerea CAS-ului. De fapt, avem o reducere cu 200 de milioane. Mulţumesc. (Aplauze în sală.)  
19 Dec
2014
: Este foarte important să spun, înainte de a vota, că la fondul de rezervă avem 3 milioane. Dacă puteţi să luaţi 3 milioane de acolo să plătiţi 1,7 miliarde aici, mult succes! (Aplauze ... 
19 Dec
2014
: Sper să ţineţi cont de aceste lucruri, domnule deputat, şi atunci când o să veniţi dumneavoastră la putere, peste patru-cinci ani, să procedaţi la fel. Mulţumesc mult. (Aplauze.)  
19 Dec
2014
: Da. Suntem de acord.  
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.