Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Cristina Nichita
Cristina Nichita
 > Sumar
Listele România Curată 2012
"
Condamnari si arestari
Sotul creatoarei de moda, Tudor Vericeanu, are un dosar penal deschis in 2010 de procurorii DNA. Acesta este acuzat ca, in caliatte de arhirect sef al orasului iasi l-ar fi ajutat pe doctorul Corneliu Botez, directorul Spitalului Militar Iasi, sa obtina toate avizele necesare pentru intrarea in legalitate a unui imobil cu 3 etaje. Dosarul de avizare continea insa documente false.
Datorii catre stat
Firma sub numele careia functioneaza casa de moda Nichi Fashion, Niky SRL, nu a reusit sa-si plateasca datoriile catre stat, dar si catre diversi furnizori si parteneri, astfel incat creatoarea de moda s-a vazut nevoita sa ceara singura insolventa societatii pe care o patroneaza. Datoriile se ridica la aproape un milion de euro.
Nepotism
Nasul creatoarei de moda este Gabriel Surdu, fratele fostului minstru al Agriculturii, Victor Surdu si liderul PDL iasi, candidat ARD-PDL pentru Senat Colegiul 1 Iasi.
Averea candidatilor
Potrivit declaratiei de avere, Cristina Nichita detine o vila în Copou cu o suprafata de 330 mp si un teren de 1.413 mp, in cea mai bine cotata zona rezidentiala din Iasi.
La capitolul venituri a trecut o indemnizatie de la Primaria Iasi in valoare de 6.840, salariul sotului-36.953 lei-arhitect sef al Iasiului, iar fiica lor, Madalina Ruxandra Nichita, a avut un salariu de 4.548 lei de la SC Niky SRL.
"

Nici un comentariu pentru “Cristina Nichita”

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
19 Sep
2016
: Raport comun susţinut de Comisia juridică, Comisia pentru administraţie, Comisia pentru muncă. Senatul, în calitate de primă Cameră sesizată, a respins propunerea legislativă în şedi... 
09 May
2016
: Mulţumesc, domnule preşedinte de şedinţă. Vă mulţumesc pentru răspunsuri. Să ştiţi că răspunsurile sunt nesatisfăcătoare şi vin să-mi lămurească ceea ce eu ştiu deja. Pentr... 
09 May
2016
(din sală): Aştept răspunsul.  
07 Apr
2016
: Vă mulţumesc, domnule preşedinte. Stimate colege, Stimaţi colegi, Cu ocazia zilei de 2 aprilie, Ziua Internaţională de Conştientizare a Autismului, Preşedintele Republicii, domnul Kla... 
31 Mar
2016
: Bună dimineaţa, domnule preşedinte. Vă mulţumesc. Bună dimineaţa, stimaţi colegi. Declaraţia politică de astăzi este pentru informare, conştientizare - "Ziua internaţională de c... 
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.