Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Cristina-mădălina Prună, candidat D Bucuresti alegeri 2016
Cristina-mădălina Prună
 > Sumar  > Declarații
Declarații
Exemplu: "pensii", "taxe", etc
1.
: mulţumesc, domnule preşedinte de şedinţă. Stimaţi colegi, La finalul lui 2016 a fost încheiat acest Acord istoric de dialog şi cooperare cu Republica Cuba. Este un prim pas de normalizare a relaţiilor dintre cele două părţi. nu uităm Uniunea Europeană este principalul exportator în Republica Cuba. nu uităm o treime din turiştii care se duc anual în Cuba sunt din Uniunea Europeană. Şi nu uităm şi Uniunea Europeană este principalul investitor în Cuba. Acum, în ceea ce priveşte România, acest acord este o urmare firească şi va fi de bun augur pentru întărirea relaţiilor comerciale dintre România şi Cuba, şi mai ales o oportunitate pentru mediul de afaceri românesc, meargă în Cuba şi dezvolte relaţii comerciale cu partenerii cubanezi. Totodată, la finalul lui 2016, aşa cum spuneam, Uniunea Europeană a ratificat acest acord. În 2017, Parlamentul European l-a validat, iar astăzi, în 2018, este, iată, rândul nostru ratificăm acest acord şi confirmăm apartenenţa la Uniunea Europeană. USR va vota pentru acest proiect de lege. mulţumesc.
28 Mar 2018  Sursa: stenograme parlament
Prev / Next

Nici un comentariu pentru “Cristina-mădălina Prună”

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
14 May
2018
: Este o lipsă de decenţă ca unii colegi să vină aici, la tribuna Parlamentului, şi să spună nişte lucruri neadevărate. Am ridicat patru probleme de aici, de la tribună. Am cerut domnu... 
14 May
2018
: ...şi a făcut nişte afirmaţii...  
14 May
2018
: Vă mulţumesc pentru înţelegere, domnule preşedinte de şedinţă. Domnul Gerea a venit aici, la tribună...  
14 May
2018
(din sală): A spus nişte lucruri grave!  
14 May
2018
(din sală): Drept la replică.  
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.