Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Cristina-mădălina Prună, candidat D Bucuresti alegeri 2016
Cristina-mădălina Prună
 > Sumar  > Declarații
Declarații
Exemplu: "pensii", "taxe", etc
1.
: Stimaţi colegi, Avem, astăzi, în faţa noastră, un proiect de lege complet nejustificat. Practic, ni se propune înfiinţarea a 9 agenţii teritoriale pentru ajutorarea IMM-urilor şi a 236 de posturi care vor fi finanţate din banii de taxe ai românilor. Una dintre motivaţiile principale pentru a înfiinţa aceste 9 agenţii teritoriale a fost tocmai realul succes al Programului "Start-up Nation", după cum ne-a fost prezentat în comisie. Ştiţi câte Start-up-uri au fost finanţate anul acesta? Dacă nu ştiţi, spun eu, 23 de Start-up-uri, care acum vor atrage înfiinţarea a 9 agenţii teritoriale. În plus, vrea atrag atenţia suntem într-o logică complet greşită. Nu înfiinţând astfel de programe vom ajuta antreprenoriatul. Putem ajutăm antreprenoriatul, pur şi simplu, stând deoparte şi oferind facilităţi fiscale sau ajutând companiile se înfiinţeze mai uşor, eliminând birocraţia, oferind stabilitate şi predictibilitate, nu programe din acestea care necesită planuri de afaceri cumpărate de la consultanţi şi dosare cu şină. În plus, pot spun aceste programe, care au fost deja înfiinţate, se vând astfel pe platforme de comercializare on-line. vrea spun acest program şi acest proiect de lege nu va fi votat de Grupul USR şi atrag atenţia trebuie stopăm finanţarea fără nicio logică din banii publici a acestor tipuri de programe. mulţumesc. (Aplauze.)
19 Dec 2017  Sursa: stenograme parlament
Prev / Next

Nici un comentariu pentru “Cristina-mădălina Prună”

Lasa un comentariu

Date de contact
Flux RSS   Declarații
14 May
2018
: Este o lipsă de decenţă ca unii colegi să vină aici, la tribuna Parlamentului, şi să spună nişte lucruri neadevărate. Am ridicat patru probleme de aici, de la tribună. Am cerut domnu... 
14 May
2018
: ...şi a făcut nişte afirmaţii...  
14 May
2018
: Vă mulţumesc pentru înţelegere, domnule preşedinte de şedinţă. Domnul Gerea a venit aici, la tribună...  
14 May
2018
(din sală): A spus nişte lucruri grave!  
14 May
2018
(din sală): Drept la replică.  
Alte legături


Harta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.