Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Cristian Dima, candidat S Galati alegeri 2016
Cristian Dima
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Galati pentru Senat
 • poziția 1 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL ALIANȚA LIBERALILOR ȘI DEMOCRAȚILOR (ALDE).
 • Integritate
  * Potrivit ANI a incălcat regimul juridic al conflictului de interese in materie adminstrativă. Dima a participat la ședințele Consiliului Local in care a fost aprobată majorarea contribuției publice la bugetul Fundației Andreiana Juventus in cadrul căreia deține funcția de vicepreședinte.
  Controverse
  * A deținut simultan funcția de consilier local și cea de consilier personal al Ministrului Mediului Grațiela Gavrilescu, lucru care, conform [presei locale](http://www.presagalatibraila.com/article/gala%C5%A3i-din-nou-despre-decen%C5%A3a-%C3%AEn-politic%C4%83-cristian-dima-un-consilier-%E2%80%A6-%C3%AEn-dou%C4%83-luntri), l-a impiedicat să participe la peste jumătate din ședințele consiliului municipal. * În 2013 este acuzat de ANI de conflict de interese in materie administrativă. [http://www.viata-libera.ro/politica-administratie/49269-galati-viata-libera-cotidian-politic-administratie-pnl-consilier-local-cristian-dima-conflict-de-interese-ani](http://www.viata-libera.ro/politica-administratie/49269-galati-viata-libera-cotidian-politic-administratie-pnl-consilier-local-cristian-dima-conflict-de-interese-ani) * Cristian Dima este unul dintre cei mai bogați politicieni gălățenicf [news.ro](http://www.news.ro/politic-intern/cristian-dima-alde-si-victor-paul-dobre-pnl-printre-cei-mai-bogati-candidati-din-judetul-galati-1922413207272016111616042860)
  Istoric Politic
  * **Alianța Liberalilor și Democraților **(ALDE) - 2015 - prezent * **Presedinte executiv **ALDE Galati * **Vicepreședinte și fondator** ALDE Romania * **Partidul Liberal Reformator** (mai tarziu, a fuzionat cu Partidul Conservator pentru formarea ALDE) - 2014 - 2015 * **Partidul Național Liberal** (PNL) - pană in 2014 * **Membru **PNL Galați

  Nici un comentariu pentru “Cristian Dima”

  Lasa un comentariu  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.