Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Mihnea-cosmin Costoiu, candidat S Bucuresti alegeri 2016
Mihnea-cosmin Costoiu
 > Sumar
Candidat alegeri 2016
Candidat:
 • Bucuresti pentru Senat
 • poziția 4 pe lista de partid
 • din partea PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT (PSD).
 • Atac la adresa statului de drept
  * În martie 2015, a votat impotriva cererii procurorilor anticorupție de ridicare a imunității lui Daniel Șova in vederea reținerii și arestării preventive. DNA a cerut ridicarea imunității pentru că Dan Șova, fost ministru al Transporturilor, a falsificat și distrus probe pentru a scăpa de dosarul in care este acuzat că a incasat ilegal 3 milioane și jumatate de lei de la Complexele energetice Rovinari și Turceni.
  Controverse
  * Fostul ministru delegat pentru invățămant superior, Mihnea Costoiu, a fost audiat in octombrie la Parchetul General in dosarul in care Sebastian Ghiță susține că a participat la măsluirea raportului comisiei tehnice care a analizat teza de doctorat a Codruței Kovesi, au precizat surse judiciare. ([http://www.mediafax.ro/social/mihnea-costoiu-audiat-in-dosarul-privind-autodenuntul-legat-de-teza-de-doctorat-a-codrutei-kovesi-15769588](http://www.mediafax.ro/social/mihnea-costoiu-audiat-in-dosarul-privind-autodenuntul-legat-de-teza-de-doctorat-a-codrutei-kovesi-15769588))
  Istoric Politic
  * **Partidul Social Democrat (PSD)**

  Nici un comentariu pentru “Mihnea-cosmin Costoiu”

  Lasa un comentariu  Harta politicii
  a apărut în

  hartapoliticii.ro © 2008-2012

  Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.