Informații obiective despre politicieni și alegeri - Harta Politicii Din România
ex: "basescu", "d1 prahova", "magheru bucuresti", etc
Constantin Traistaru
Constantin Traistaru
 > Sumar  > Declarații
Declarații
Exemplu: "pensii", "taxe", etc
1.
: Poziţia 157 - Sume defalcate din TVA pentru drumurile judeţene şi comunale pentru anul 2012. Se propune alocarea sumei de 168 725 de mii de lei pentru judeţul Bacău pentru dezvoltarea infrastructurii. Am dau doar două exemple de lucrări pentru care s-au solicitat sume: reabilitarea şi modernizarea DJ Dumbrava - Gura Văii şi a DJ Moineşti - Zemeş - Bolătău.
14 Dec 2011  Sursa: stenograme parlament
2.
: Mai fac doar menţiunea autorii tuturor acestor amendamente pe care le-am susţinut sunt toţi parlamentarii PSD din judeţul Bacău.
14 Dec 2011  Sursa: stenograme parlament
3.
: Şi ultimul amendament pe care îl susţin eu, poziţia 505: modernizare drumuri locale comuna Buciumi, judeţul Bacău - suma de 3 301 mii de lei.
14 Dec 2011  Sursa: stenograme parlament
4.
: Poziţia 504: modernizare drumuri locale comuna Căiuţi, satele Vrânceni şi Heltiu, judeţul Bacău - suma de 8 927 de mii de lei.
14 Dec 2011  Sursa: stenograme parlament
5.
: Poziţia 503: regularizare afluenţi pârâul Slănic, oraşul Slănic Moldova, judeţul Bacău - suma de 5 102 mii de lei.
14 Dec 2011  Sursa: stenograme parlament
6.
: Poziţia 502: reabilitare străzi oraşul Buhuşi, judeţul Bacău - suma de 6 520 de mii de lei.
14 Dec 2011  Sursa: stenograme parlament
7.
: Mulţumesc, doamna preşedinte. La poziţia 501, propunem suplimentarea cu suma de 183 610 mii de lei pentru reabilitarea DN11A şi consolidarea podului peste râul Trotuş, municipiul Oneşti, judeţul Bacău.
14 Dec 2011  Sursa: stenograme parlament
8.
: Mulţumesc, domnule preşedinte. Susţin, alături de colegii mei din Comisiile pentru buget, finanţe, acest amendament, prin care am căzut de comun acord, în cadrul comisiilor reunite, suplimentăm bugetul instanţei supreme cu suma de 10 milioane de lei.
21 Dec 2010  Sursa: stenograme parlament
9.
: Mulţumesc. Sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată, prevăzute la art.4 lit. a) sunt destinate finanţării sistemului de protecţie a copilului şi centrelor de asistenţă socială a persoanelor cu handicap; drepturilor privind acordarea de produse lactate şi de panificaţie pentru elevii din clasele I-VIII din învăţământul de stat şi privat, precum şi pentru copiii preşcolari din grădiniţele de stat şi private cu program normal de 8 ore; cheltuielilor privind implementarea programului de încurajare a consumului de fructe în şcoli pentru elevii din clasele I-VIII, care frecventează învăţământul de stat şi privat autorizat-acreditat; cheltuielilor aferente învăţământului special şi centrelor judeţene de resurse şi asistenţă educaţională; şi, după lit.g), ultima din acest articol, se adaugă lit.h) "Camerele agricole judeţene".
20 Dec 2010  Sursa: stenograme parlament
10.
: Sumele destinate cheltuielilor de capital din bugetele ministerelor cu destinaţie infrastructură locală se repartizează pe judeţe ca anexe distincte la legea anuală de aprobare a bugetului de stat.
20 Dec 2010  Sursa: stenograme parlament
Prev / Next

Nici un comentariu pentru “Traistaru Constantin”

Lasa un comentariuHarta politicii
a apărut în

hartapoliticii.ro © 2008-2012

Toate datele de pe acest site sunt oferite cu caracter orientativ. Folosind acest site acceptați că autorii nu își asumă nici o răspundere pentru corectitudinea acestor informații. Dacă aveți întrebări, sugestii sau opinii, vă rog să mă contactați.